QA manager / Business Continuity Manager - Nijkerk

We maken producten waar we voor staan. We willen meerwaarde brengen voor onze klanten en verantwoordelijk handelen ten opzichte van kwaliteit, ARBO en milieu. Onze afdeling QESH is hier verantwoordelijk voor en heeft als doel de kwaliteit te bewaken en te optimaliseren. Zo voert ze onder andere microbiologisch-, fysisch- en chemisch onderzoek uit en bewaakt en verbetert de kwaliteit van producten en processen. Alle verbeteringen worden geborgd in onze managementsysteem. Dit willen we zelf, maar ook onze klanten verwachten dit van ons.

Voor onze locatie Nijkerk zoeken we onze nieuwe;

QA manager / Business Continuity Manager, Nijkerk

In deze rol ben je verantwoordelijk voor Quality Assurance. Je volgt trends en ontwikkelingen over voedselveiligheid en vanuit deze opgedane kennis en expertise adviseer je het senior management over het nemen van maatregelen om dit te waarborgen.

Naast de rol van QA manager ben je tevens verantwoordelijk voor het beheer van ons Business Continuity Management (BCM) Systeem. Jij zet BCM binnen Arla Foods Nederland op de kaart. Je gaat in gesprek met alle stakeholders binnen de organisatie. Met hen stem je af hoe te handelen in diverse crisissituaties zodat onze interne organisatie blijft draaien en waarmee uiteindelijk onze klant optimaal beleverd wordt.

Bij afwezigheid van de manager QESH neem jij de verantwoordelijkheid voor incident- en crisismanagement over. Tenslotte neem je deel aan multidisciplinaire projectteams waarbij jij de focus op voedselveiligheid en kwaliteit weet te vergroten.

Het is belangrijk dat je structuur kunt aanbrengen en het overzicht houdt. Je overziet de processen en hebt oog voor verbetering. Je bent in staat om (senior) management te overtuigen en/of weestand te bieden aan hen wanneer jij denkt dat dit nodig is.

Je profiel

Je hebt een afgeronde Master Levensmiddelentechnologie en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in de levensmiddelenindustrie. Ervaring met Business Continuity Management is gewenst. Je bent zeer proactief, communicatief vaardig, ondernemend, overtuigend, stressbestendig en resultaatgericht. Je bent ambitieus en wilt doorgroeien. Het is jouw ambitie om uiteindelijk (tenminste) manager van de afdeling te worden. Je bent als geen ander in staat om structuur aan te brengen en overzicht te bewaren. Tenslotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een uitdagende, veelzijdige fulltime functie, waarbij je werkzaam bent in een enthousiast team binnen een ondernemende, open cultuur met korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden binnen een internationale setting 

Interesse? Reageer dan voor 23 november aanstaande. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels, Talent Acquisition Consultant op +316-50506603.

Please apply via the LINK

 

#LI-DNI

Netherlands