PTD Manager, Leder med solid teknisk erfaring- Kruså | Arla

PTD Manager, Leder med solid teknisk erfaring- Kruså

Har du solid erfaring inden for styring af produktion, teknologi, CAPEX-processen, projektarbejde og ikke mindst Lean? Da vores nuværende PTD Manager har fået andre spændende opgaver internt i Arla Foods, søger vi en PTD Chef, som kan fortsætte og forankre den gode udvikling vi er inde. Kruså Mejeri beskæftiger ca. 230 medarbejdere og producerer ca. 30.000 tons white cheese, som sælges til det meste af verdenen.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Lean og ansvar for effektiv drift
Med reference til Site Directoren og som et aktivt medlem af ledergruppen vil du være en vigtig katalysator for udviklingen af den fremtidige strategi og daglige drift. Dine primære arbejdsopgaver er at sikre og fortsat udvikle mejeriets kontinuerlige forbedringskultur, køre CAPEX-processen på tværs af afdelingerne, og sikre at optimeringsaktiviteter prioriteres i forhold til hvad der skaber mest værdi. Yderligere vil du have ansvaret for implementering af nye produkter. En vigtig del af dit job vil være at projekter gennemføres med god balance i mellem økonomi, funktionalitet og den fastsatte tidsramme, samt sikre at nødvendig koordinering og kommunikation finder sted i processen. Du er struktureret og har godt kendskab til Lean, og forstår din egen rolle i forhold til at supportere lean konceptet. Da du som PTU chef har en stor berøring med mange interne og eksterne stakeholders, er det vigtigt at du evner at udvikle og vedligeholde gode relationer. Du vil få en spændende og varieret arbejdsdag med en daglig kontakt til en bred vifte af interessenter.

Leder med solid teknisk erfaring
Du vil lede 4 kolleger i PTD afdelingen, og du vil sikre, at vi er i overensstemmelse med QEHS standarder (kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed) og Arla Foods 'vision, mission, strategi og værdier. Forandringsledelse er centralt i jobbet, så det er vigtigt, at du forbedre afdelingens resultater gennem medarbejderinvolvering, samarbejde, udvikling og skabe en fælles retning.  Ideelt set har du:

  • En baggrund som produktionsingeniør e.l.
  • Erfaring fra en lignende produktionsvirksomhed og meget gerne indsigt i fødevareproduktionen
  • Arbejdet med forandringsledelse og lean i mindst 3 år og du har lyst til at bringe denne erfaring i spil i ledelse af et mindre team
  • En struktureret arbejdsform, er ambitiøs og kan kommunikere- og samarbejde med dine relationer.
  • En positiv tilgang til tingene, samt et godt humør.
  • Endelig skal du kunne kommunikere på engelsk både skriftligt og mundtligt

Ansøgning og kontakt
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler indtil vi finder den rette til stillingen. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Site Director, Henrik Jessen, +45 73 83 53 15

Vi ser frem til at høre fra dig.

Please apply via this link.

*LI-HF

Denmark