Projektleder/ingeniør - Branderup

Vil du være med til at bygge Europas største Mozzarella mejeri sammen med en professionel projektorganisation. Og er du klar til at tage ansvar for implementering af nye anlæg, produkter og  teknologi, samt hjælpe med den løbende udvikling af et progressivt mejeri i kraftig vækst? Så er du måske vores nye kollega.

Vi er blandt verdens førende producenter af Mozzarella til store internationale kunder, sætter en ære i at være deres foretrukne leverandør, og udvikler løbende vores konkurrencedygtighed til gavn for Arla og landmanden. Vores Mozzarella sælges i dag til >100 lande fordelt på samtlige kontinenter, og forarbejder 22% af alt dansk mælk. Vi er organiseret som ONE-Mozzarella, dvs. vi samarbejder tæt på tværs af hhv. Rødkærsbro og Branderup mejeri, samt imod R&D, salg og kunder. Vi er på en strategisk vækst rejse, og har behov for talentfulde kollegaer, der kan hjælpe med at skabe fremtidens mejeri.

Idet efterspørgslen på Mozzarella er stærkt stigende, udbygger vi gennem kommende 2 år Branderup mejeri’s kapacitet til 91.000 ton årligt, hvilket er mere end en fordobling. Projektet omfatter alt fra mælken indvejes, gennem osteproduktion, pakning, lagring, forsyningsanlæg og bygninger til den færdige ost sendes afsted til kunderne, og vil for den rigtige kandidat byde på en sjældent funden udfordring og mulighed.

Erfaren projektleder/ingeniør

Med reference til mejeriets PTU chef, og i samarbejde med resten af organisationen, får du ansvar for dele af udvidelsen, samt andre mindre og mellemstore projekter. Som projektleder vil du få en bred berøringsflade til produktion, pakkeri, kvalitet, planlægning, vedligehold, leverandører mm.  

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

-          Projektledelse/deltagelse i dele af udvidelsen af Branderup mejeri, fra design til implementering.
Projektledelse/deltagelse i andre mindre og mellemstore tekniske projekter.

-          Implementering af nyt udstyr/teknologi.

-          Styring af leverandører fra ordrefase til hand-over.

Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du både er iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål.

Glæd dig til en stilling med stor mulighed for at videreudvikle dig selv og have indflydelse på egen hverdag.

Analytisk stærk med solid teknisk forståelse

Du brænder for projektledelse og motiveres af tekniske udfordringer, optimering af processer, implementering af nyt og fungerer godt i en omskiftelig dagligdag. Når der opstår udfordringer går du forrest og tager ejerskab for at sikre der findes løsninger. Du er analytisk, og har en struktureret tilgang, kan bevare overblikket og træffe gode beslutninger, også under pres.

Du skal kunne inddrage interessenter og opbygge relationer på tværs af organisatoriske niveauer. Det er vigtigt, at du er analytisk stærk og evner at håndtere en kompleks verden. Du har let ved proces/teknologisk forståelse samt trives rigtig godt i et selvstændigt job, hvor dine samarbejdsevner og handlekraft er med til at bane vejen for resultaterne.

Derudover har du:

-          En baggrund som maskiningeniør, produktionsingeniør, maskinmester eller lignende.

-          Erfaring som projektleder.

-          Solide kommunikationsevner på dansk og engelsk.

-          Erfaring inden for mejeri- eller levnedsmiddelindustrien vil være et ekstra plus, men er ikke en forudsætning.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen snarest muligt, idet samtalerne afholdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PTU chef Poul Erik Henriksen på telefon +45 73835325. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansök via denna länk.

#LI-DNP

Sweden