Projektleder til erhvervsbyggeri - Nr.Vium | Arla

Projektleder til erhvervsbyggeri - Nr.Vium

Formår du at kombinere byggeteknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed? Og har du både lyst og evne til at stå i spidsen for et stort byggeteknisk område i kraftig vækst. Du bliver en del af projektafdelingen på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk. Du vil fungere i tæt samarbejde med alle de væsentlige byggerådgivere og leverandører af maskinteknisk udstyr til fødevareindustrien og få 18 kompetente kolleger bestående af ingeniører, elektrikere og assistenter

Danmark Protein er en del af Arla Foods Ingredients (AFI) - en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om, at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Bygge-projektleder med sans for detaljen
Som bygge projektleder i Building & Construction afdelingen er du med til at etablere investerings projekter på fabrikken. Der er tale om udfordrende og spændende projekter i alle størrelser fra 100.000 kr. til +100 mio.kr. lige fra laboratorie og administrationsbygninger til udvidelse af produktionsfaciliteter, hvor nye maskinanlæg skal installeres - bl.a. membranfiltrering, spraytørring, pulverhåndtering m.v.

Du skal sikre, at du får dine projekter sikkert i mål, leveret med høj kvalitet, til aftalt tid og inden for godkendte budgetter. Vi anvender Stage-Gate modellen til gennemførsel af vores projekter. Stillingen kræver solidt kendskab til erhvervsbyggeri – gerne fra levnedsmiddelindustrien – og evnen til at bruge det aktivt i din dagligdag, når du selvstændigt løser dine opgaver.

Bygningsingeniør med projektledererfaring
Du er uddannet bygningsingeniør, bygningskonstruktør eller evt. maskiningeniør og har erfaring med projektledelse af komplekse byggerier i et produktionsmiljø. Alternativt, er du netop uddannet bygningsingeniør med teoretisk og/eller praktisk erfaring med byggeforløb, samt lyst og evne til projektledelse. Du kan overskue et byggeprojektforløb og har styr på såvel teoretiske som praktiske detaljer. Du vægter sikkerhed højt og du evner at have mange bolde i luften.

Du bidrager til afdelingen med en positiv indstilling til de mangeartede opgaver, og du er venlig og imødekommende i dine samspil med kolleger og andre afdelinger. I dit arbejde drager du fordel af din naturlige systematiske tilgang til opgaverne, og du er naturligt interesseret i at levere god service både internt og eksternt. Skal du have succes, er det vigtigt, at du kan skabe gode relationer til mange forskellige mennesker og herunder involvere dine interessenter. Det kræver også gode kommunikationsevner, skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt
Søg gerne så hurtigt som muligt da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til B&C Senior Manager, Vivi Møller på tlf. 7217 7865. 

Ansøg venligst via dette LINK

*LI-DNP

Denmark