Projektleder til Danmark Protein - Nr. Vium

Er du på udkig efter et job, hvor du får mulighed for at bruge dit projektleder talent? Har du lyst til at være med til at optimere produktionen og hjælpe os til at blive endnu bedre, end vi er i dag? Så er du måske den rette person til jobbet på Danmark Protein ved Videbæk. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

Du driver projekter fra udvikling til færdigpakket produkt

Du bliver projektleder i PTD afdelingen, som består af i alt 12 kollegaer, der optimerer i spændet fra råvarer til slutprodukt. Vi er bindeled mellem R&D og produktionen og sikrer at de nye produkter bliver implementeret og indkørt i produktionen.

Du vil blive ansvarlig for et produktområde, hvor du er linket over til product management, så de rette informationer kan gives til kunderne. I dette job vil første opgave være at deltage i indkøring af en hel ny filtreringsafdeling. Derudover er der nogle meget spændende nye produkter undervejs, hvor dine bidrag er vigtige.

Dine opgaver spænder vidt, og du bliver involveret i samtlige faser af vores projekter, som er baseret på Stage Gate-modellen og LEAN-værktøjer. 

Produktoptimering

Du har en uddannelse som fødevarekandidat, mejeriingeniør, produktionsingeniør, kemiingeniør eller lignende baggrund med flair for IT systemer. Det er vigtigt, at du i samarbejde med R&D og produktionen kan forstå produkterne og optimere disse.

Med vedholdenhed er du i stand til at følge op på de igangsatte aktiviteter, og du arbejder analytisk og målrettet. Samtidig formår du at motivere projektdeltagere og derigennem skabe gode resultater. Godt kendskab til filtreringsprocesser vil være en fordel. Du skal forvente at din projekt portefølje kan ændre sig med tiden, afhængig af virksomhedens behov.

Du er god til at formulere dig og kan gøre dig gældende på alle organisatoriske niveauer, og du skriver og taler engelsk samt et af de skandinaviske sprog.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen senest den 05.10.2019. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til PTD Manager, Lene Jacobsen på tlf. 9694 5615.

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark