Projektleder - Nr. Vium Mejeri

Leder du efter en selvstændig projektlederrolle, hvor du får ansvar for et bredt spektrum af tekniske projekter? Og kunne du tænke dig en bred kontaktflade i en stor international virksomhed med flad struktur og rigtig gode kolleger? Nu har du muligheden for at blive vores nye projektleder i PTD (Production & Technology Development) på Nr. Vium Mejeri, hvor vi årligt producerer ca. 47.000 tons gul ost til markeder verden over. Her får du ca. 350 nye kolleger på tværs af mejeriet og bliver en del af et kompetent team på 6, der sørger for, at vi altid følger med den teknologiske udvikling.
 
Driv investeringsprojekter fra idéudvikling til implementering
Du kommer til selvstændigt at drive investeringsprojekter med henblik på at udvikle nyt samt renovere/udskifte eksisterende teknisk udstyr. Vi arbejder agilt ud fra Stage-Gate-princippet, og du får ansvaret for projektet lige fra idégenerering til installation og idriftsættelse af nyt procesudstyr i et teknologisk avanceret og komplekst produktionsmiljø. Her får du ansvar for:
  • idéudviklingsfasen og opsætning af opstartsmøder med relevante, interne aktører
  • indhentning af tilbud, indkøb og kontraktudarbejdelse med eksterne leverandører
  • koordination af input og interesser internt i organisationen på tværs af Produktion, Pakkeri, Kvalitet, Planlægning, Vedligehold m.m.
  • overholdelse af det godkendte budgetter
  • overlevering og teknisk dokumentation af det færdige projekt.
 
”Vores store interesse for at levere ny teknologi og løbende forbedringer er en forudsætning for, at vi vokser og når vores mål. Du kommer til at drive mange forskellige slags projekter, og hvis du gør det godt, er der store muligheder for at komme til at arbejde med endnu større, mere komplekse og teknologisk udfordrende projekter,” siger PTD-chef Jan Kristensen, der glæder sig til at byde dig velkommen.
 
Skarp teknisk projektleder med stærke kommunikationsevner
Dine kommunikations- og samarbejdskompetencer er altafgørende, da du kommer til at tale med mange forskellige kolleger og eksterne leverandører på tværs af funktioner og niveauer. Som person er du ekstrovert, og du ved, hvem du skal række ud til for at få det nødvendige input. Derudover er du struktureret og skarp til at overskue mange komplekse processer, uden at miste følingen med detaljerne. Vi forestiller os desuden, at du:
  • har en relevant videregående uddannelse som ingeniør, maskinmester e.l.
  • har nogle års erfaring med projektledelse, og kender til kontraktarbejde, rapportering og procesdokumentering.
  • har erfaring med procesteknologi, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra fødevareindustrien.
  • har indgående kendskab til arbejdet med værktøjerne inden for lean, da det fylder meget i måden, vi arbejder på.
  • taler og skriver flydende dansk og engelsk.
 
Kontakt og ansøgning
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende og stillingen tages af når den rette kandidat er fundet. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte PTD-chef, Jan Kristensen på tlf. +45 9694 5637.
 
Vi ser frem til at høre fra dig.
 
Ansøg venligst via dette link.
 
#LI-DNP
Denmark