Project Manager / Projektledare till Arla - Linköping

Brinner du för projektledning och produktionsteknik, samt trivs i en omväxlande vardag? Vi söker nu en erfaren Projektledare som vill leda investeringsprojekt och tekniska förbättringsprojekt på Linköpings mejeri. 

På Linköping Mejeri är vi cirka 275 kollegor som producerar 225 Mio kg mejeriprodukter per år.  Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna 
varumärken men även private label.  Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling och har därför mycket nära samarbete med våra kunder.

Vad innebär rollen?

Som projektledare kommer du främst att arbeta med att driva investeringsprojekt. Det kan vara ny processutrustning, förpackningsutrustning eller annan teknisk utrustning som skall implementeras. Det är ditt ansvar att driva projektet från start till mål enligt uppsatt tid, budget och kvalitet.

Projekten inkluderar förstudier, riskanalyser, tekniska kravspecifikationer, upphandling av utrustning, installation samt verifiering av prestanda. Du kommer också att arbeta med förbättringsprojekt som inte nödvändigtvis omfattar en investering utan som bygger på att förbättra eller optimera en befintlig utrustning.

Rollen ingår i PTU-avdelningen (Produktions-& Teknologi Utveckling) och du rapporterar till PTU-chefen. Som Projektledare har du självklart många kontaktytor både internt och externt med olika leverantörer.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av teknisk projektledning, antagligen inom processindustri. För att lyckas i rollen tror vi att du har en Civilingenjörsexamen inom kemiteknik, maskinteknik eller liknande samt dokumenterad erfarenhet som projektledare för större investeringsprojekt med budgetansvar.

Som person är du strukturerad och målinriktad. Det är din uppgift att hantera olika önskemål från intressenter samtidigt som du driver projekten framåt. I din kontakt med projektmedlemmar, leverantörer och intressenter skapar du goda relationer och du har en god kommunikationsförmåga.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. 

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 4 maj 2019 men urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta PTU Chef Lars Hammarström på telefon 0706770806.

Ansök via denna länk  

#LI-DNP

Sweden