Tuontituotteiden suunnittelija / Replenishment planner, Tuotannon suunnittelija / Production planner - Finland

Replenishment Planner
Tehtävässä vastaat tuontituotteiden tilaamisesta Arlan meijereiltä Sipoon keskusterminaaliin kysynnän ja varastotilanteen perusteella. Seuraat myyntipiikkejä ja huomioit erikoistilanteet kuten promootiot ja sesonkivaihtelut. Olet päivittäin yhteydessä tarvesuunnitteluun, tuotevarastoon ja muihin sidosryhmiin talon sisällä. Sinulla on tärkeä rooli S&OP-prosessissa.

Production Planner
Tehtävässä vastaat Arlan Sipoon meijerillä jogurtti, rahka ja viili tuotteiden tuotannon suunnittelusta tarvesuunnittelun, toimitussuunnittelun sekä varastotason perusteella. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon esimiesten ja operaattoreiden sekä varaston esimiesten ja QEHS-asiantuntijoiden kanssa.

Materiaalivirroista kiinnostunut analyytikko
Sinulla on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto, työkokemus esimerkiksi logistiikasta tai täydennys-suunnittelusta sekä SAP/APO ohjelmien tuntemus katsotaan eduksi. Excel on päivittäinen työkalusi siinä missä englannin kielen taito ja hyvät vuorovaikutustaidot.
Toimit suunnitelmallisesti ja kykenet itsenäisesti ohjaaman työtäsi. Olet analyyttinen ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Ongelmien toteamisen sijaan pyrit ratkaisukeskeiseen toimintaan. Tilanteet saattavat muuttua nopeasti päivän aikana, joten olet joustava ja kykenet säilyttämään malttisi myös hektisissä tilanteissa.

Tuotteita jokaisen suomalaiseen arkeen
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn tuotteiden parissa, jotka kuuluvat jokaisen suomalaisen arkeen. Tuotteitamme nautitaan vuoden jokaisena päivänä, oli kyse sitten jogurtista aamiaspöydässä, tilkasta maitoa kahvissa, ruonvalmistuskermasta tai ihan rehellisestä lasista hyvää ja raikasta maitoa. Kaikia näitä valmistamme Sipoon meijerissä.
Teemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset duunikaverit, joista saat seuraa niin salille, salibandykaukaloon kuin juoksulenkille.

Hakuaika 7.4.2019 asti. Teemme valintoja jo hakuprosessin aikana, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian!
Lisätietoa tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Harju juha.harju@arlafoods.com

Hae paikkaa linkin kautta

Finland