Processoperatör till Arla - Götene

Götene är en modern anläggning med hög automation och mekaniseringsgrad och arbetar ständigt med att balansera ekonomi, kundnytta och medarbetarnas arbetsmiljö på bästa sätt. Vi värdesätter medarbetarnas initiativ och uppfinningsrikedom som leder till positivt förbättringsarbete i vår vardag. Vi arbetar alla tillsammans för ökad delaktighet där alla medarbetares inneboende vilja och engagemang tas tillvara – detta för att uppnå ökad trivsel samt utveckling av både medarbetare och verksamhet. Behandlingsavdelningen tar emot och behandlar ca. 300.000 ton mjölkråvaror årligen för vidare leverans till producerande enheter av ost, matfett och pulver. Produktionen sker med en avancerad mejeriprocess med höga krav på hygien.

Ansvarsområden

Arbetet är mycket varierande där arbetsområden bl.a är mottagningskontroll, behandling av råvaror, operativ produktionsplanering, drift och underhåll av processutrustning, sensorisk-kemisk analys och produktionsredovisning.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens med teknisk inriktning samt erfarenhet av processtyrd livsmedelsproduktion, vi ser gärna att du har operatörskompetens. Är du dessutom utbildad mejeritekniker är det en merit. Då det är en tjänst av hög variation ställer det höga krav på din flexibilitet likväl som att du har förmåga, nyfikenhet och vilja att sätta dig in i vår produktionsprocess och våra rutiner samt att vara med och utveckla avdelningen genom ständiga förbättringar och LEAN. Anläggningen har hög automatiseringsgrad vilket gör att vi lägger stor vikt vid att du är praktiskt lagd, har ett gott ordningssinne och är serviceinriktad. Du bör kunna hantera ett stundtals högt arbetstempo, vara lösningsfokuserad samt noggrann för att hantera och trivas i rollen.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning där schema är kontinuerligt 3-skiftarbete med jour var 17:e vecka. Ett varierande arbete tillsammans med ett gott team!

Kontaktinformation

För vidare information om tjänsten kontakta Roger Henriksson, Ledare Behandling, tfn. 0708773733

Facklig kontaktperson för Livs är Patrik Mann, tfn 070-518 05 24

Intresserad?

Din skriftliga ansökan skickar du märkt : ”Processoperatör Behandling” till rekryteringgotene@arlafoods.com Vi vill ha din ansökan senast den  2 augusti  2019      

Välkommen med din ansökan!

Sweden