Processoperatör - Linköping Mejeri

Vill du vara med att säkerställa en hög produkt- och leveranskvalitet på våra produkter som behandlas på process-avdelningarna. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Fokus på säkerhet, kvalitet och effektivitet

Som  processoperatör får du ett omväxlande arbete där du får grundlig inblick i våra olika avdelningar och arbetsområden. Du kommer att arbeta inom mejeriprocessområdet. Här måste du lösa en rad uppgifter, bl.a. se till att vi bearbetar produkter med rätt kvalitet och enligt specifikation. Du kommer att arbeta självständigt med utvalda uppgifter, och vi kommer självklart se till att du får den introduktion/utbildning som krävs för att arbeta med vår högteknologiska utrustning och våra IT system. 

Kvalifikationer 
Vi ser med fördel att du har en utbildning som Mejerist, Mejeritekniker, Processtekniker eller motsvarande utbildning, och/eller har erfarenhet från arbete på process sedan tidigare. Din tekniska och analytiska förmåga är bra och du har bevisat att du kan planera och utföra många uppgifter samtidigt. Dina kollegor känner att du som person har laganda och gillar att samarbeta. Det är en fördel om du känner till SAP, Sattline och har grundläggande IT-kunskaper.

Du blir en del av en föränderlig arbetsplats, därför måste du vara trygg och kunna hålla huvudet kallt, även när du har många bollar i luften samtidigt.

Din känsla för god hygien, kvalitet , ordning och reda måste vara i topp och du ska ha en vilja att arbeta på ett strukturerat sätt med en LEAN kultur som utgångspunkt.

1 tjänst är ett vikariat fram till september 2021, med möjlighet för förlängning.

1 tjänst är ett vikariat fram till 1. Januari 2020, med möjlighet för förlängning.

Om Linköping Mejeri
På Linköping Mejeri är vi cirka 250 kollegor som producerar 225 mkg mejeriprodukter per år.  Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter, laktosfria produkter både som egna varumärken men även private label. Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling ( 50-100 nya produkter om året ) och  har därför mycket nära samarbete med våra kunder.

Du som är extra känslig för laktos har säkerligen kommit i kontakt med någon av produkterna från Linköpings mejeri. Här tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra specialprodukter främst på mjölk från Östgötska gårdar. Det är också här den smaksatta yoghurten till Yoggi® och Arla Ko® tillverkas.                  

Den komplexa anläggningen har kapacitet för alla olika varianter. Linköpings mejeri ligger i framkant när det gäller miljön. Här får man all sin energi från Tekniska verken i Linköping som levererar ånga av biobränsle till mejeriet.

Ansökan och kontakt
Ansök senast den 01 Juni 2019.    

Märk din ansökan "Process Operatör" och skicka den till Olhan@arlafoods.com.     

Välkommen att kontakta Ole Hansen , Ledare Process för mer information om tjänsten på  0721642749 eller mail till Olhan@arlafoods.com.Rekrytering och samtal pågår löpande fram till 01 Juni 2019.     

Sweden