Procesoperatør, Industrioperatør eller mejerist, Brabrand Mejeri

Har du lyst til at bidrage til det daglige kvalitetsarbejde på et mejeri, som de sidste år har oplevet en vækst i produktionen af syrnede produkter? Så har du nu chancen på Brabrand Mejeri. Med en årlig produktion på 94.000 tons er mejeriet Danmarks primære produktionssted for syrnede mejeriprodukter, som spænder vidt fra almindelige syrnede produkter til speciel ernæring for småtspisende forbrugere. Alle produkter er af høj kvalitet, og kvalitet, sikkerhed og miljø er et vigtige elementer i vores arbejde. Derfor er vi også certificeret efter British Retailer Consortium (BRC) og ISO 14001. 

Sikrer optimal drift
Som operatør bliver dine primære opgaver at sikre, at tappelinjen er i drift, produkterne overholder standarderne, og hygiejnen i dit område er i top. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at følge op på driftsdata og nøgletal. I det hele taget skal du sikre en optimal drift, der lever op til vores krav til sikkerhed, kvalitet og effektivitet.

Desuden vil din arbejdsdag bestå af opgaver som:

  • Løbende forbedringer af maskinudstyr og processer
  • Procesovervågning
  • Registreringer i bl.a. SAP
  • Udtage prøver til laboratorium
  • Arbejde med sikkerhed og Lean i hverdagen

Kvalitetsbevidst medarbejder med godt humør                                                                                        
Du er Procesoperatør, Industrioperatør eller Mejerist. Er du procesoperatør eller industrioperatør, er det dog ikke en forudsætning, at du skal have kendskab til levnedsmiddelproduktion. Du skal derimod have IT-kendskab på brugerniveau og være kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ.

Som person er du mødestabil og effektiv. Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, men har også gode samarbejdsevner og en positiv attitude. Du er nysgerrig og ikke bange for at prøve nyt. Du bevarer overblikket, selv når vi har rigtig travlt, og du er altid klar til at hjælpe dine kollegaer, når de mangler en ekstra hånd.

På grund af vores vækst søger vi flere medarbejdere til weekendhold. Weekend er fredag-søndag (2 x 12 timer).

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er Fredag den 7. juli 2007. Mærk din ansøgning ”Tapperi I” og send den til Arla Foods Amba, Brabrand mejeri, Att.: Morten Egeberg, Gjellerupvej 105, 8220 Brabrand eller me@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe på tlf. 8746 50 41. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?