Procesoperatør - Esbjerg Mejeri | Arla

Procesoperatør - Esbjerg Mejeri

Vil du være med til at producere produkter som Mathilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken® samt en lang række produkter til det meste af verden? Så er du måske en af to nye Mejerister til vores team af 25-30 højt motiverede kolleger i procesafdelingen på Esbjerg Mejeri.
Vi er ca. 250 medarbejdere på mejeriet. Vi arbejder alle ugens dage (24/7) året rundt for at forarbejde mælk til ca. 150 forskellige produkter.

Selvstændigt ansvar for opgaver i flere afdelinger

Som Procesoperatør får du et alsidigt job, hvor du får et grundigt indblik i vores forskellige afdelinger og arbejdsområder. Du kommer primært til at arbejde i Blanderi eller UHT, som mixer og varmebehandler alle vores produkter. Her skal du løse en række opgaver, som gør, at vi forarbejder produkterne i den rigtige kvalitet og i henhold til tidsplanen. Du får selvstændigt ansvar for udvalgte opgaver, og vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i at betjene vores højteknologiske udstyr. Selvom vi er et moderne mejeri med mange projekter i gang, så lytter vi også gerne til dine ideer til, hvordan vi kan arbejde endnu mere effektivt.

Mejerist eller lignende med lyst til at arbejde med Lean

Du har erfaring som Mejerist, Procesteknolog eller Mejeritekniker. Dine tekniske og analytiske evner er gode, og du har bevist, at du kan planlægge og udføre mange sideløbende opgaver til tiden. Dine kolleger kender dig som en person med holdånd, som kan lide at arbejde tæt sammen med andre. Du er klar til at tage lederskab, når det er nødvendigt for at skabe et godt resultat. Det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde med SAP og optimeringer af processer.

Du vil blive ansat til en 37 timers arbejdsuge, der vil være fordelt på døgnets 24 timer ugens 7 dage. I procesområdet er vi 25-30 personer, som alle går godt i spænd med hinanden.

Du vil i kraft af din rolle være med til at præge udviklingen i procesafdelingen, da vi står overfor betydelige kapacitetsudvidelser i området. Dette betyder også, at der samtidig med, at der køres fuld produktion vil være deltagelse i projektarbejde. Du skal desuden kunne samarbejde og bidrage aktivt med at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i teamet. Da du bliver en del af et foranderligt miljø, skal du være robust og kunne holde hovedet koldt, selv når du har allermest travlt. Din sans for god hygiejne, kvalitet og orden er i top, og du er fortrolig med IT på brugerniveau.

Ansøgning og kontakt

Mærk din ansøgning ”Procesoperatør” og send den til Esbjerg Mejeri, att. Kim Kristensen, Kvaglundvej 84, 6705 Esbjerg Ø eller til KIMK@arlafoods.com senest den 12. september 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt da Production Manager Kim Kristensen på  KIMK@arlafoods.com.

             

 

Denmark