Planning Specialist - Nr. Vium Mejeri

Motiveres du af at få detailplanlægning til at gå op i en højere enhed på tværs af en kompleks forsyningskæde, og vil du have muligheden for at udvikle dig i en af Danmarks største virksomheder?  Så er du måske vores nye kollega til vores logistik og planlægningsafdeling på Nr. Vium Mejeri nær Videbæk.

På Nr. Vium Mejeri går det stærkt, og vi har travlt med den årlige produktion af 55.000 tons gul ost, som sælges til markeder verden over. Her møder du ca. 350 højt engagerede kolleger, der er vant til at agere i en foranderlig hverdag og du vil have muligheden for at udvikle dig, og være en vigtig del af at få hverdagen til at glide.

Du er med til at optimere hele produktionskæden
I planlægningen sikrer vi den mest optimale plan på tværs af hele driftsstedet under hensyntagen til kapaciteterne i produktion og pakkeri samt kundernes ønskede leveringsdatoer. Dertil er vores mål at være leveringsdygtig, kvalitetsbevidst, og omkostningseffektiv i en yderst kompleks virksomhed.

Du har derfor en afgørende rolle i, at driftsstedets ressourcer anvendes på bedst mulig vis. Rollen stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af logistikkæden og samtidigt får du også muligheden for at sætte dit præg på logistik- og planlægningsområdet ved eksempelvis:

  • Udvikle og forbedre vores værktøjer og rapporter indenfor produktions- og pakkeriplanlægning
  • Spotte og implementere løbende forbedringer vha. LEAN-værktøjer

Analytiker med gode samarbejdsevner og engagement
Vigtigst af alt for at have succes i stillingen, er at du har exceptionelle analytiske evner og arbejder godt både som team player og individuelt. Du er initiativrig, trives med forandringer, og du arbejder systematisk med data og formår at bevare dit store overblik, selv når du har mange deadlines. Din fremsynethed og sans for kvalitet viser sig tydeligt i dit arbejde, hvor du altid har fokus på at skabe holdbare løsninger. Endelig skal du være imødekommende og god til at kommunikere på alle niveauer.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse inden for planlægning eller logistik. Ideelt set har du ca. 2 års erfaring fra et lignende job i en produktionsvirksomhed, og meget gerne kendskab til SAP APO og business warehouse, da vi arbejder med big data. Din erhvervsmæssige erfaring er dog ikke afgørende – til gengæld lægger vi rigtig meget vægt på, at du har de rigtige personlige egenskaber og potentialet til at vokse i stillingen. Du udviser stort engagement og har en personlig energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Derudover behersker du engelsk på højt niveau.

Ansøgning og kontakt
Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Senior Logistics and Planning Manager, Carsten Bach på tlf. +45 9694 5656.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNP

Denmark