Planning specialist, Kruså Mejeri

Motiveres du af at få detailplanlægning til at gå op i en højere enhed på tværs af en kompleks forsyningskæde, og vil du have muligheden for at udvikle dig i en af Danmarks største virksomheder?  Vores nuværende kollega har fået andre spændende opgaver internt på Arla Foods, Kruså Mejeri, så vi søger lige nu en ny kollage til vores logistik og planlægningsafdeling.

På Kruså Mejeri møder du højt engagerede kolleger, der er vant til at agere i en foranderlig hverdag. Vi er et moderne mejeri med 220 medarbejdere, der årligt producerer ca. 30.000 tons hvid ost, som sælges på markeder over hele verdenen. Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst.

Du er med til at optimere hele produktionskæden
I planlægningen sikrer vi den mest optimale plan på tværs af hele driftsstedet under hensyntagen til kapaciteterne i produktion og pakkeri samt kundernes ønskede leveringsdatoer. Dertil er vores mål at være omkostningseffektiv, kvalitetsbevidst og leveringsdygtig i en yderst kompleks virksomhed.

Du har derfor en afgørende rolle i, at driftsstedets ressourcer anvendes på bedst mulig vis. Rollen stiller store krav til planlægning og systematisk samarbejde på tværs af logistikkæden og samtidigt får du også muligheden for at sætte dit præg på logistik- og planlægningsområdet ved eksempelvis:

  • Udvikle og forbedre vores værktøjer og rapporter indenfor produktions- og logistikplanlægning
  • Spotte og implementere løbende forbedringer vha. LEAN-værktøjer
  • Supportere vores S&OP process
  • Facilitere vidensdeling indenfor Planlægning & Logistik på tværs af driftssteder og forretningsenheder

Analytiker med gode samarbejdsevner og engagement
Du er initiativrig, trives med forandringer, og du arbejder systematisk med data og formår at bevare dit store overblik, selv når du har mange deadlines. Din fremsynethed og sans for kvalitet viser sig tydeligt i dit arbejde, hvor du altid har fokus på at skabe holdbare løsninger. Endelig skal du være imødekommende og god til at kommunikere på alle niveauer.

Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse inden for planlægning eller logistik, og har min. 2 års erfaring fra et lignende job i en produktionsvirksomhed. Du har allerede en del kendskab til SAP og business warehouse, da vi arbejder med big data. Du udviser stort engagement og har en personlig energi, der smitter positivt af på dine omgivelser. Du har exceptionelle analytiske evner og arbejder godt både som team player og individuelt. Derudover behersker du engelsk på højt niveau – og tysk er en fordel.

Ansøgning og kontakt
Ansøg gerne hurtigst muligt og senest den 05 november. Vi indkalder løbende til samtaler og finder vi den rette kandidat inden den 05. november, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stilling, så kontakt Site Planning Manager, Torsten Worm på tlf. +45 9131 5904.

Please apply via this LINK

*LI-HF 

Denmark