Pallstationsoperatör, BSM Lagring – Götene

Vi söker nu en Pallstationsoperatör med placering i Götene som vill vara med på vår resa.

Vad innebär rollen?

Avdelningen hanterar förpackade matfettsprodukter för palletering/depalletering via robotar och pallastare med vidare leverans till höglager eller till egen lagring/utlastning. Dessutom sköter avdelningen in/utleveranser av insatsvaror till tillverkning/förpackning. Produktionen sker flödesorienterat mellan mejeriets avdelningar vilket ställer krav på hög produktionsstabilitet.                           

Arbetet är mycket varierande och innehåller allt från drift och underhåll av pallningsutrustning, enklare felsökning, truckkörning, LEAN arbete, försörjning av tillsatser och förnödenheter samt produktionsredovisning.

Arbetsform: Treskift

Arbetstid: 06:00-14:30, 14:18-22:48, 22:36-06:12

Tillträde: Snarast

Vem är du?

Vi söker dig som troligen har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning – styr & regler och/eller automation eller likvärdigt. Det är också ett stort plus om du har truck körkort (minst B1) samt datorvana.

Anläggningen har hög automatiseringsgrad, detta gör att vi lägger stor vikt vid att Du har vilja, nyfikenhet och förmåga att sätta dig in i vår produktionsutrustning och våra rutiner samt att du vill vara med och utveckla avdelningen genom LEAN med dess verktyg. Som person är du praktiskt lagd, självständig, tycker om att problemlösa och är serviceinriktad.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2019-09-27 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Ledare Håkan Andersson,  på +46733 345071.

Facklig kontaktperson KentDaniel Edvardsen 076 8936298

Ansök vänligen via denna länk

Sweden