Pakkeriteamleder, AKAFA Svenstrup J

Er du en stærk og erfaren leder som er parat til at skabe succes sammen med et team på cirka 20 medarbejdere? Vi søger en teamleder til pakkerierne på Arla Foods AKAFA, som kan lede og motivere afdelingen i både drift og udvikling. Arla Foods AKAFA er en højteknologisk virksomhed, som producerer mælkepulver og steril fløde til det meste af verden. Vi beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere og produktionen af Child Nutrition produkter er et strategisk forretningsområde for Arla Foods, og vi ser en stærkt stigende aktivitet på dette område.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Ansvar for drift og ledelse
Med reference til pakkerichefen får du ansvaret for den daglige drift og udvikling af pakkeriet i samarbejde med det øvrige lederteam. Du arbejder på daghold, men aftenvagter vil kunne forekomme. Dit mål er at sikre, at sikkerhed, kvalitet og performance ligger stabilt og på et højt niveau, og at dit team altid lever op til de krav, der stilles til betjening af pakkelinjerne.

Lige som du selv har fokus på din egen udvikling som leder, søsætter du løbende tiltag for at skabe et godt læringsmiljø, hvor medarbejderne trygt kan videreudvikle sig samt erhverve nye kompetencer. For at sikre et godt flow i hverdagen har du løbende dialog og tæt samarbejde med mejeriets øvrige afdelinger. Du kan se frem til et udviklende job, hvor du får mulighed for at sætte dine gode lederegenskaber i spil og sætte dit præg på fremtidens pakkeri på AKAFA.

Motiverende leder med gode samarbejdsevner
Du er en erfaren leder og har allerede bevist, at du kan motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig skabe en høj grad af trivsel i et foranderligt miljø. Desuden er du en energisk og nysgerrig teamplayer, som ikke er bange for at tage beslutninger – også de vanskelige. Du bruger din gennemslagskraft og gode kommunikationsevner til at gå forrest og sætte et godt eksempel for dine medarbejdere. Du har kendskab til Lean og brugen af Leanværktøjerne som vi bruger til at optimere vores processer med. Med din resultatorienterede tilgang og proaktive facon kan du hurtig få noget fra hånden og finde holdbare løsninger. Endelig er du fortrolig med IT, gerne SAP. Desuden kommunikerer du ubesværet på engelsk.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 22. august 2017. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til pakkerichef, Morten Adler Kjaergaard Andersen på tlf. +45 9939 2912

Ansøg venligst via dette LINK.

Denmark