Pakkeriteamleder – AKAFA, Svenstrup J.

Er du en stærk og erfaren leder som er parat til at skabe succes sammen med et team på cirka 15 medarbejdere? Vi søger en teamleder til pakkerierne på Arla Foods AKAFA, som kan lede og motivere afdelingen i både drift og udvikling. Arla Foods AKAFA er en højteknologisk virksomhed, som producerer mælkepulver og steril fløde til det meste af verden. Vi beskæftiger i dag ca. 200 medarbejdere og oplever vækst på et strategisk forretningsområde indenfor produktion af Child Nutrition produkter. Dette vil medføre betydelige investeringer og forandringer på AKAFA i løbet af de kommende år.

Lederne i Arla Foods stræber efter at fokusere på fremtiden, engagere de rigtige medarbejdere og levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver, at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at tage afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Ved at arbejde med de bedste i branchen får du mulighed for at udvikle dig hver dag.

Ansvar for drift og ledelse

Med reference til pakkerichefen får du ansvaret for den daglige drift og udvikling af en af vore tre pakkeriafdelinger i samarbejde med det øvrige lederteam. Du arbejder som udgangspunkt på daghold, men aftenvagter vil kunne forekomme, da afdelingen opererer i to skift.

Derudover får du ansvar for at:

  • Dit mål er at sikre, at sikkerhed, kvalitet og performance ligger stabilt og på et højt niveau
  • Sikre at dit team altid lever op til de krav, der stilles til betjening af pakkelinjerne
  • Drive optimering af den daglige drift som prioriteres højt.

Lige som du har fokus på din egen udvikling som leder, søsætter du løbende tiltag for at skabe et godt læringsmiljø, hvor medarbejderne trygt kan videreudvikle sig samt erhverve nye kompetencer. For at sikre et godt flow i hverdagen har du løbende dialog og tæt samarbejde med mejeriets øvrige afdelinger. Du kan se frem til et udviklende job, hvor du får mulighed for at sætte dine gode lederegenskaber i spil og sætte dit præg på fremtidens pakkeri på AKAFA.

Motiverende leder med gode samarbejdsevner

Du er en erfaren leder og har allerede bevist, at du kan motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste og samtidig skabe en høj grad af trivsel i et foranderligt miljø.

  • Ideelt mejerist, procesteknolog eller har anden fødevaremæssig baggrund.
  • Du erfaring med produktionsledelse.
  • Du kommunikerer klart og tydeligt, og så har du flair for IT gerne SAP.
  • Du har gode dansk og engelsk kundskaber i både skrift og tale.
  • Du er omhyggelig samt kvalitetsbevidst, og dine samarbejdsevner og hjælpsomhed er i top.

Du bruger din gennemslagskraft og gode kommunikationsevner til at gå forrest og sætte et godt eksempel for dine medarbejdere. Du har kendskab til Lean og brugen af Leanværktøjerne som vi bruger til at optimere vores processer med. Med din resultatorienterede, involverende og proaktive tilgang kan du hurtig få noget fra hånden og finde holdbare løsninger.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til pakkerichef, Jan Degn på tlf. +45 91312912

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark