Pakkerioperatører - Holstebro Mejeri

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden som Pakkerioperatør på Holstebro Mejeri. Mejeriets mere end 400 medarbejdere er meget engagerede og har stort fokus på arbejdsmiljø. Vi deltager alle aktivt i at sikre vores faglige og personlige udvikling via nye opgaver, oplæring, kurser, ansvar og deltagelse i projekter mv.

 

Om jobbet

Vi har i øjeblikket 5 ledige stillinger i vores afdelinger ved navn ”Mini & Spices” og ”Organic”, hvor der bl.a. produceres Lurpak og Kærgården i mange forskellige størrelser til hele verden.

 

Vi har i øjeblikket 3 ledige stillinger i afdelingen ”Mini & Spices”:

  • 3 til weekendhold som fordeler sig over 2x12 timer hver weekend
  • 1 til daghold

 

Vi har 1 ledig stilling i vores afdeling ved navn ”Organic”:

  • 1 til aftenhold

 

Jobbene kræver alle teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre, at maskinerne kører optimalt for, at vi kan leve op til vores høje krav. Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene pakkemaskinerne. Du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne for at sikre opretholdelse af den gode kvalitet.

 

Hvem er du?

Din uddannelse er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du er uddannet Industrioperatør eller Procesoperatør.

  • Du har gode IT-kompetencer og kendskab til SAP og Lean
  • Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner
  • Du begår dig godt på både dansk og engelsk, da du får kontakt til forskellige interne og eksterne leverandører og kunder samt arbejder på tværs af hele mejeriet for at skabe den bedste arbejdsplads.
  • Du kommer på arbejde hver dag med godt humør, er forandringsparat, udviklingsorienteret og kan se muligheder i stedet for begrænsninger

 

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab. Som pakkerioperatører på Holstebro Mejeri vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din faglige udvikling.

 

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning til jgj@arlafoods.com, hvor du i emnefeltet angiver, om det er weekendhold, daghold eller aftenhold du søger. Vi gennemlæser ansøgninger løbende og lukker rekrutteringerne, når de rigtige kandidater er fundet.

Har du spørgsmål til stillingerne i ”Mini & Spices”, er du velkommen til at henvende dig Teamleder Morten Egeberg på tlf.: 9131 2520 eller  me@arlafoods.com.

Har du spørgsmål til stillingen i ”Organic”, er du velkommen til at henvende dig til Teamleder Kenneth Madsen på tlf.: 9131 3101 eller på kema@arlafoods.com.

#LI-DNP

Denmark