Pakkerioperatører, Holstebro Mejeri - Holstebro

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret både fagligt og personligt, og hvor du i kollegialt samarbejde bidrager til, at det altid skal være sjovt at gå på arbejde? Så har du nu muligheden som Pakkerioperatør på Holstebro Mejeri, hvor vi bl.a. producerer Lurpak og Kærgården.

Mejeriets mere end 400 medarbejdere er meget engagerede og har stort fokus på arbejdsmiljøet.

Vi deltager alle aktivt i at sikre vores faglige og personlige udvikling via nye opgaver, oplæring, kurser, ansvar og deltagelse i projekter mv.

Om jobbet

Vi har følgende ledige fuldtidsjobs tilknyttet vores afdelinger ”Organic” og ”Production”: 

  • 1 Operatør til fortrinsvis aftenhold (Organic )
  • 1 Operatør til fortrinsvis nathold (Organic )
  • 1 Operatør til afløsning på alle skift (Production)

 Operatørfunktionerne i ”Organic” kræver alle en vis teknisk forståelse, så vi sikrer os, at maskinerne kører så optimalt som overhovedet muligt, hvorved vii kan opfylde vores målsætninger for driften.

Din hverdag kommer typisk til at bestå af at overvåge og betjene pakkemaskinerne.

Operatørfunktionen i ”Production” består af at køre med smeltemaskinen og centrifugen, samt manuel håndtering af produkter til smeltning og referenceprøver.

For alle funktioner gælder det, at du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne som er med til at sikre opretholdelsen af den gode kvalitet.

Hvem er du?

  • Din uddannelse er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du er uddannet Industrioperatør
  • Du har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til SAP og LEAN
  • Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan begå dig på både dansk og engelsk, da du vil kunne få kontakt til forskellige interne og eksterne leverandører og kunder
  • Du vil tillige skulle kunne arbejde på tværs af hele mejeriet for at skabe den bedste arbejdsplads
  • Du kommer på arbejde hver dag med godt humør, er forandringsparat, udviklingsorienteret og kan se muligheder i stedet for begrænsninger

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning senest den 30. august 2019 til jgj@arlafoods.com med TYDELIG angivelse i overskriften, om det er aftenhold, nathold eller jobbet med afløsning på alle skift du søger. Vi gennemlæser ansøgninger løbende og lukker rekrutteringerne, når de rigtige kandidater er fundet.

Har du spørgsmål til stillingerne i ”Organic”, er du velkommen til at henvende dig til Teamleder Flemming Skovbølle Frezzolini på tlf.: 9131 2523 eller fsf@arlafoods.com.

Har du spørgsmål til stillingen i ”Production”, kan du henvende dig til Teamleder Bjarne Thyrrestrup på tlf.: 9131 3128 eller på bjth@arlafoods.com.

#LI-DNI

Denmark