Pakkerioperatør til Mejeri - Høgelund | Arla

Pakkerioperatør til Mejeri - Høgelund

Er du en selvstændig, initiativrig og ansvarsfuld Operatør? Så er det lige dig, vi leder efter. Som Pakkerioperatør på Høgelund Mejeri, der har 130 dedikerede ansatte, kan du se frem til en varieret hverdag, hvor alle gør en aktiv indsats for at nå afdelingens mål. Du vil blive en del af et team, der arbejder fokuseret på at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde.

Kontrol, kvalitet og procesoptimering

Din primære opgave bliver at betjene vores pakkeanlæg, hvor du overvåger og kontrollerer, at produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Du kommer også til at spille en central rolle med at sikre løbende forbedringer og optimering af processerne, der vedrører selve driften og pakkeriet som helhed. Derudover vil du bl.a. skulle:

  • Deltage aktivt i afdelingens hygiejneprocedurer
  • Identificere årsager til kvalitetsmangler og komme med forslag til forbedringer
  • Sikre effektivitet og håndtering af de udfordringer, der opstår undervejs, ved hjælp af lean-værktøjer.

Jobbet er en fuldtidsstilling på enten aftenhold eller daghold.

Arbejdstiden for daghold er på nuværende tidspunkt mandag – torsdag kl. 06.00 til 15.55 og aftenhold er fra mandag - torsdag kl. 15.40-01.35.

Ansvarsbevidst og selvstændig Operatør med godt overblik

Du er uddannet Procesoperatør, Industrioperatør eller lignende og har erfaring med pakkeri. Du har IT-kendskab på brugerniveau og er god til at formulere dig på dansk, i skrift og tale. Hvis du også har erfaring med SAP og lean, vil det klart være en fordel.

Du er selvstændig, fleksibel og har en positiv attitude. Du er god til at samarbejde og bidrager aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i teamet. Du er ansvarsbevidst, initiativrig, mødestabil og brænder for dit arbejde, og du formår at holde hovedet koldt, også når stressede situationer opstår.

Derudover har du gode samarbejdsevner, er kvalitetsbevidst og serviceminded og har en fleksibel indstilling til arbejdsopgaver og dine kolleger. Du trives ligeledes i en hverdag med forandringer. Det er en fordel, hvis du har flair for teknik og erfaring med pakkeprocesser.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 24. august 2018. Mærk din ansøgning ”Pakkerioperatør” i emnefeltet og send den via mail til Team Leader Torben Brink Bergendorff på tobri@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Pakkeriet på 73545210. Samtaler og ansættelser vil ske løbende.

Denmark