Osteengageret mejerist til Mejeri - Kruså

Har du et godt kendskab til processtyring og hygiejne, og vil du sikre den gode smag og topkvalitet i alle vores oste? Her får du gode, dedikerede kolleger, og du bliver en del af en arbejdsplads i konstant udvikling.

Velkommen til Kruså Mejeri
Du bydes indenfor i vores helt unikke Arla-kultur, hvor et positivt arbejdsmiljø, sikkerhed og mangfoldighed er blandt vores kerneværdier. På Kruså Mejeri har vi moderne, automatiserede produktfaciliteter, som hvert år fremstiller 28.000 tons hvid ost. Mejeriet er aktivt i alle døgnets 24 timer, og takket være vores 220 engagerede medarbejdere laver vi kvalitetsprodukter fra bl.a. Apetina og Karolines Køkken.

Du styrer vores processer og sikrer smagfulde oste
Du arbejder på skiftehold, der kører fra 18-06 og 06-18. Her skifter du mellem at arbejde dag og nat, og du får i alt 13 vagter på 4 uger. I produktionen er vi 25-30 personer, som alle går godt i spænd med hinanden. Sammen varetager I produktionen af traditionel og ultrafiltreret hvid ost. Dette indebærer, at du:

  • passer driften af ostetanke og membrananlæg
  • overvåger vores processer og følger op via statistisk proceskontrol
  • trimmer produktionsanlægget i samarbejde med dit team og vores vedligeholdelsesafdeling
  • sikrer, at rengøringen er i top, og at vi hele tiden opfylder Arla Foods høje standarder.

Har du mod på det, står døren til nye udviklingsmuligheder åben for dig. Det kan blandt andet indebære videreuddannelse indenfor lean eller nye ansvarsområder.

Mejerist med gode samarbejdsevner 

  • Du er uddannet mejerist, procesteknolog eller mejeritekniker.
  • Du har erfaring med hygiejne og processtyring.
  • Du har interesse for truckkørsel – og hvis du ikke har et certifikat, får du det.
  • Du har en god forståelse for maskiner og IT – og har du arbejdet med lean, er det en fordel.

Som person er du omhyggelig og initiativrig, så du tager både store og små opgaver med et smil. Mangler din kollega en hjælpende hånd, er du hurtig til at tilbyde din. På den måde er du med til at understøtte vores positive udvikling og bidrage til det gode arbejdsmiljø.     

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg med det samme via KESEV@arlafoods.com. Ansøgningsfristen er torsdag d. 15. november 2018.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenneth Severin på tlf. 73 54 52 46.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denmark