Operatörer - Götene

Götene mejeri är ett av Arla Foods största mejerier i Sverige som producerar bland annat de populära varumärkena Svenskt Smör, Bregott, Wästgöta Kloster och Billinge. Mejeriet är också en lager- och förädlingsanläggning för skivad, riven och bitad ost som produceras vid några av våra ysterier i Sverige. För att ytterligare effektivisera verksamheten och skapa en trevlig arbetsplats, arbetar vi ständigt med att balansera ekonomi, kundnytta och arbetsmiljö på bästa sätt.

Vad innebär rollen?

Som operatör i tillverkningsprocessen av Svenskt Smör och Bregott arbetar du med löpande produktion samt bidrar med mejeriteknisk kompetens vid förbättringsarbete, provkörningar och i drifttagningar. Anläggningen har hög automatiseringsgrad och detta gör att vi lägger stor vikt vid att du har engagemang, nyfikenhet och vilja att sätta dig in i vår produktionsprocess och våra rutiner. Du kommer att vara med och utveckla avdelningen genom att använda strukturen för LEAN Production i vårt förbättringsarbete av våra processer och rutiner.

Vem är du?

Du är praktiskt lagd, har ett gott ordningssinne, är ansvarstagande och serviceinriktad. Vi vill att du har teknisk kunskap och förståelse, 3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Som person är du flexibel, noggrann, resultatinriktad och öppen för nya arbetssätt och metoder. Du måste tycka om att arbeta i grupp men inte vara rädd för att ta egna initiativ. Du har lätt för att skapa kontakter med andra delar i organisationen, tex. underhåll och kvalitetsavdelningen. Meriterande är om du har mejeritekniskutbildning eller utbildning med inriktning automation, samt erfarenhet av processtyrd livsmedelsproduktion.

Arbetsform:  

  • Tillsvidareanställning

  • Diskontinuerligt 3-skiftarbete.

Ansökan och kontakt

Du är välkommen in med din ansökan senast 2019-01-27. Vi önskar att CV och personligt brev skickas till rekryteringgotene@arlafoods.com.  Märk ansökan med ”Operatör BSM”.

Vi kommer att behandla inkommande ansökningar löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Cajsa Johansson 070-828 81 47. Ange i ansökan var du har sett tjänsten.

Germany