Operatører – Danmark Protein - Nr. Vium, Aarhus

Vil du være med til at optimere arbejdsgangene på et moderne mejeri, som har den allernyeste teknologi? Så er jobbet som operatør på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk måske noget for dig. Danmark Protein søger kvalitetsbevidste operatører til vores hydrolysat afdeling, da vi står foran at skulle udvide en del af vores produktion. Vi er 400 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Jobbet
Som operatør bliver dit primære ansvar at betjene vores produktionsanlæg. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal. Du sikrer en optimal drift, der lever op til vores høje krav til kvalitet og effektivitet. Vi arbejder i holdskift, og du kan se frem til en attraktiv arbejdsplan med 14 vagter á 12 timer over en 5-ugers turnusperiode. 

Baggrund
Du har en uddannelse som mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til mejeribrug. Du har et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerner. Du har fokus på kvalitet og forbedringer samt evner at følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse. 

Det er en fordel, hvis du har flair for IT og engelsk. Desuden er det vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. Med din arbejdsomhed og gode samarbejdsevner samt positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med hydrolysater, hvis bare du har evnen og viljen til at lære nyt.

Afdelingen
Du bliver en del af en nystartet afdeling, som er i gang med, at øge produktionen. Der er løbende indkøring af nye produkter og processer i afdelingen,

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 30. maj 2017. Mærk din ansøgning ”Operatør” og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk eller til Rasmus Clemmensen på RACLE@arlafoods.com. 

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?