Operatør - Videbæk

Kunne du tænke dig at arbejde med indvejning, forbehandling og filtrering af råvarer ved brug af de nyeste maskiner? På Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk får du en bred kontaktflade og 425 dygtige kolleger i en topmoderne og højteknologisk virksomhed.

”I Danmark Protein kan du mærke, du bliver en del af noget større. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der har ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Og det gør vi kun ved at lytte til vores medarbejdere og sørge for, at du kan udvikle dig gennem hele din karriere, siger teamleder Mads Kromann.

Om jobbet

Du bliver en del af afdelingen Indvejning og Forbehandling, hvor vi foretager ind- og udvejning samt forbehandling af råvarer til hele fabrikken. Vi er 16 dygtige operatører, der arbejder i holddrift i afdelingen. Du får en gennemsnitlig arbejdsuge på 33,6 timer fordelt på vagter á 12 timer over en 5-ugers turnusperiode. 

Mere konkret kommer du til at:

  • tage imod råvarer, og koordinere med kolleger på tværs af fabrikken, som vi forbehandler til
  • sikre effektiv og nøjagtig ind- og udvejning af råvarer
  • betjene vores produktionsanlæg, overvåge filtreringsprocesser og følge arbejdsbeskrivelserne nøje
  • foretage prøveudtagninger, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
  • sikre en høj kvalitet, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse, så vi altid opfylder Arla Foods’ høje standarder.

Hvem er du?

Du er en god kollega, der sætter pris på stærkt samarbejde og effektiv kommunikation. Som person er du god til at spotte forbedringsmuligheder og ikke bange for at sige til, hvis vi kan gøre tingene endnu bedre.

  • Vi ser gerne, du er uddannet mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller lign. Alternativt kan du have arbejdet med lign. processer såsom filtrering inden for et andet område i fødevareindustrien.
  • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst og kan følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke.
  • Du har et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerne.
  • Du er fortrolig med IT på brugerniveau.
  • Du kan begå dig på engelsk, da vi har en stor kontaktflade internt og eksternt.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en virksomhed i konstant udvikling – vi er altid klar til at gribe nye muligheder og optimere processer. Du får derfor rig mulighed for at bringe dine idéer på banen.

Det er vigtigt for os, at du kan udvikle dig her – både personligt og fagligt. Derfor får du en grundig oplæring og mulighed for at deltage i kurser.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil være med til at drive innovation og forme industrien, så grib denne spændende mulighed. Ansøg inden den 18. november 2018. Mærk din ansøgning ”Operatør” og send den til teamleader Mads Kromann på mads.kromann@arlafoods.com.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Kromann på telefon +45 9131 8103.

#LI-DNI

Denmark