Operatør til weekendhold, Holstebro Flødeost

Vil du være med til at optimere arbejdsgangene på et moderne mejeri, som har den allernyeste og yderst specialiserede teknologi? Her er chancen. På Holstebro Flødeost er produktionen af flødeost i gang døgnet rundt syv dage om ugen.

Drift af højteknologiske anlæg

Som operatør sørger du for, at fabrikkens automatiske pakkeanlæg kører optimalt. På den måde bidrager du til, at vores produkter bliver forsvarligt og effektivt pakket i Arlas velkendte emballager. Dine primære opgaver er at betjene vores højteknologiske pakkemaskiner og trucks samt overvåge produktkvaliteten med fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne. Samtidig sikrer du en optimal drift, der lever op til vores høje krav. Du vil skulle arbejde 2x12 timer - hver anden weekend nattevagter og hver anden weekend dagvagter, hvilket svarer til en fuldtidsstilling.

Skarpt øje for forbedringer

Det er afgørende, at du har et godt humør, at du er forandringsparat og udviklingsorienteret og kan se muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Din uddannelse er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du har flair for teknik og erfaring med pakkeprocesser. Med andre ord har du forstand på, hvordan man løbende optimerer på et anlæg, herunder spild af produkt, emballage og tidsforbrug.

Du har overblik og er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Dine samarbejdsevner er helt i top, og du trives godt i et miljø i forandringer, hvor sikkerhed, kvalitet og effektivitet drevet af vores LEAN-kultur er de allervigtigste overskrifter. Hvis du har kendskab til LEAN og SAP samt erfaring inden for truckkørsel er det en fordel. Du har derudover helt sikkert flair for IT og pakkemaskiner. Behersker du engelsk i skrift og tale vil være et plus.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. december. Mærk din ansøgning ”Operatør” og send den til Arla Foods Holstebro Flødeost, Hjermvej 28, 7500 Holstebro, att.: Lone Thomsen eller til Loth3@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring på tlf. +4572283030.

Denmark