Operatør til weekendarbejde hos Esbjerg Mejeri - Esbjerg

Vil du være med til at producere produkter som Mathilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken®, samt en lang række af Arla’s populære produkter til det meste af verdenen? Her er chancen!

Esbjerg Mejeri oplever kraftig vækst, og vi er derfor på udkig efter nye medarbejdere, der vil bidrage til, at vi fortsat leverer produkter af høj kvalitet. Mejeriet er et moderne mejeri, som har den allernyeste og moderne teknologi. Som Operatør på mejeriet bliver du en del af en dedikeret stab på 280 medarbejdere, der alle arbejder på at holde vores 23 tappemaskiner kørende. Vi tapper 150 forskellige produkter, bl.a. Matilde® Kakaoskummetmælk og Arla Karolines Køkken® supper og saucer

Om jobbet
Dine primære opgaver er at betjene vores højteknologiske pakke- og tappemaskiner og overvåge produktkvaliteten med fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne. Som Operatør er du med til:

  • At optimere de forskellige processer i produktionen og sørge for, at de kører planmæssigt og opfylder samtlige krav.
  • At bidrage til, at vores produkter bliver forsvarligt og effektivt pakket i Arlas velkendte emballager.
  • At analysere dig frem til fejlfinding på vores højteknologiske udstyr og hurtigt spotte de processer, der kræver forbedringer og opmærksomhed.

Du kommer til at arbejde med Lean og dokumenterer dine aktiviteter i SAP. Vi sørger naturligvis for, at lære dig op i at betjene det moderne og nyeste teknologiske udstyr.

Hvem er du?
Du skal have gode tekniske og analytiske evner og kendskab til SAP, Lean eller lignende. Herudover har du:

  • Truckcertifikat og sans for god hygiejne, kvalitet og orden.
  • Forstand på, hvordan man holder et produktionsapparatet i gang.
  • Du arbejder selvstændigt, men er også god til at arbejde sammen med dine kolleger, når opgaverne kræver det.
  • Du skal være robust og kunne holde hovedet koldt, selv når du har tralvt, da arbejdsmiljøet er præget af løbende forandringer.
  • Erfaring med brug af IT, behersker skriftligt og mundtligt dansk og kan begå dig på engelsk eller tysk.

En uddannelse er ikke afgørende, men det vil være en fordel, hvis du har erfaring med produktionsprocesser og gerne uddannet Proces- eller Industrioperatør.

Arbejdstiden vil være 2x12 timer i weekenden. Henholdsvis fredag & lørdag nat eller lørdag & søndag på dag.  Skriv venligst i ansøgning om du søger nat- eller dagstillingen.

Hvad tilbyder vi?
Hos Esbjerg Mejeri får du chancen for at blive en del af et pakkeri team, hvor vi samarbejder om opgaver for at nå et fælles mål. Selvom vi er et moderne mejeri med styr på tingene, så lytter vi gerne til dine ideer til, hvordan vi kan arbejde endnu mere effektivt.

Ansøgning og kontakt
Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning allerede nu. Skriv ”Operatør weekend” i emnefeltet og send den til carin@arlafoods.com. Ansøgningsfristen er d. 30. juni 2019. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Leader Carsten Rinddal Madsen på +45 76223691.

Denmark