Operatør til mejeri, Danmark Protein - Videbæk

Har du en baggrund inden for mejeri, og kunne du tænke dig en foranderlig hverdag på en fabrik, hvor du er med til at sikre topkvalitet?

“Her I vores Permeat- og Laktoseafdeling producerer vi mælkesukker til en bred vifte af fødevarer. Vi er en topmoderne og højteknologisk virksomhed, men vi har også mange manuelle opgaver, der skal løses for at sikre, at kvaliteten er i top. Så du og dine kolleger er virkelig uundværlige her i vores produktion,” siger teamleder Anna Olesen.

Om jobbet
Du bliver en del af vores produktionshold på Danmark Protein i Nr. Vium. Her bliver det dit primære ansvar at betjene vores inddamper og tørretårne.

Du vil derudover være med til at sikre høj kvalitet, effektivitet og løbende driftsoptimering ved bl.a. at notere driftsdata og nøgletal.

Lige nu er vi 10 operatører fordelt på 5 hold, og da produktionen kører 24 timer i døgnet, vil du fungere som springer. Det betyder, at du får en fuldtidsstilling med både dag- og nattevagter a 12 timer og kan se frem til cirka 14 vagter over en turnusperiode på 5 uger. 

Hvem er du?
Med dit evige fokus på kvalitet udviser du stor omhyggelighed og ansvar i dit arbejde. Du følger altid arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke for at sikre høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejne i særklasse.

Du er ikke bange for at udvise initiativ, når du møder udfordringer eller ser mulighed for forbedring. Du har desuden en positiv tilgang til dit arbejde og dine kolleger, og du bidrager gerne aktivt til vores gode arbejdsklima – også når der er travlt.

  • Du er mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der giver dig kendskab til mejeribrug.
  • Det er en fordel, hvis du har flair for IT og taler engelsk.
  • Har du erfaring med inddampning og tørring, er det en fordel – det er dog ikke et krav, hvis du blot har viljen og lysten til at lære nyt.

Hvad tilbyder vi?
Som operatør er du med til at producere ingredienser til mange af vores produkter såsom Riberhus®, Kærgården® og Arla Cultura® men også babymad og modermælkserstatning. Gennem dit arbejde er du derfor med til at sikre, at vores mange kunder verden over altid kan regne med den højeste kvalitet – hver gang, de køber et Arla produkt.

Vi er til gengæld også dedikerede til din udvikling, og du vil opleve, at du bliver en del af et fællesskab, hvor du har mulighed for at bidrage med din stemme og dine ideer.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 26. november 2018. Mærk din ansøgning ”Operatør”, og send den til: Att: AEOLE Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk eller til Anna Olesen på AEOLE@arlafoods.com.

Har du spørgsmål til stillingen, kontakt da Anna Olesen via email AEOLE@arlafoods.com

Denmark