Operatör (Production Technician) Ostproduktion - Kalmar

Våra engagerade och hängivna operatörer är verksamma inom alla delar av företaget för att säkerställa att konsumenter världen över har tillgång till sina favoritprodukter. Varje dag. Dygnet runt. För att ständigt kunna utveckla vår organisation är vi beroende av lojala och starka lagspelare, som värdesätter kunniga, trevliga kollegor och ett positivt arbetsklimat.

Arla Foods Kalmar är landets största tillverkare av stor rund ost. I Produktionen, som uppgår till cirka 15 000 ton ost per år, ingår bl.a. ostarna Arla Herrgård, Arla Präst, Arla Grevé och Arla Svecia. I Kalmar är vi idag cirka 100 medarbetare, och produktionen pågår dygnet runt. Just nu söker vi en operatör som arbetar 5-skift. Mjölkbehandling/Ysteri/Vasslebehandlingi/Ostlager. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Dina arbetsuppgifter

Standardisera och pastörisera inkommande mjölk. Behandling av vassle/vasslegrädde/grädde och WPC. Producera ost i Ysteri. Lagerhantering av ost (Truckkörning) och hygienarbete. Tjänsten innefattar även Lean arbete. Lia rapporteringar och Sap registreringar. Vi arbetar också med ständiga förbättringar (OneCi). Tjänsten bedrivs i 5-skift med 8-timmarspass samt 12-timmarspass på helgerna.

Din profil

Du bör ha teknisk utbildning, helst inom mejeri eller med inriktning på livsmedel. Tidigare erfarenhet inom livsmedelsbranschen är en fördel. Har du arbetat med LEAN är detta en fördel.

Du förstår sambandet mellan hygien och livsmedelssäkerhet i den här funktionen och tycker om att hålla ordning och reda. Du är noggrann, flexibel och positiv och har god förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Din arbetsmoral är hög, du tar egna initiativ och det är viktigt för dig att skapa goda relationer och ett gott arbetsklimat runt omkring dig

Ansökan och kontakt

Skicka ansökan senast 2019-11-17. Välkommen att kontakta Göran Andersson Team leader +46706362825 eller Håkan Jönsson Produktionschef +46705152538 för mer info. LIVS representant är klubbordförande Gunnar Nilsson, 070-5854235

Vänligen sök via denna länk

#LI-DNI

Sweden