Operatør hos Danmark Protein - Nr. Vium

Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger en kvalitetsbevidst operatør til Permeat- og Laktoseafdelingen. Vi er ca. 450 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Betjening og optimering af vores produktionsanlæg

  • Som operatør bliver dit primære ansvar at betjene vores produktionsanlæg. Derudover er du med til at sikre:
  • En løbende driftsoptimering ved bl.a. at behandle diverse driftsdata og nøgletal.
  • En optimal drift, der lever op til vores høje krav til kvalitet og effektivitet.

Vi arbejder i holdskift, og du kan se frem til en attraktiv arbejdsplan med 14 vagter á 12 timer over en 5-ugers turnusperiode.

Arbejdsomhed og gode samarbejdsevner
Du har en uddannelse som mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til mejeribrug. Derudover har du:

  • Et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerne.
  • Fokus på kvalitet og forbedringer samt evner at følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke.
  • Fokus på at sikre en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse. 

Det er en fordel, hvis du har flair for IT og behersker engelsk. Desuden er det vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Har du erfaring med inddampning og tørring er det en fordel, Det er dog ikke et krav, hvis blot du har viljen og lysten til at lære nyt.

Hvad tilbyder vi?
Hos Danmark Protein får du chancen for at blive en del af et team, hvor faglighed er i højsædet. Hos os er det vigtigt, at vi alle samarbejder og bidrager aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima hos Danmark Protein. Vi sørger altid for at hjælpe hinanden – også når vi har travlt.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 28. april 2019. Mærk din ansøgning ”Operatør” og send den til Andreas Forsberg på ANFOB@arlafoods.com.

Denmark