Operatør – Danmark Protein, Nr. Vium - Videbæk 

Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk søger en kvalitetsbevidst operatør til filtrering. Vi er 452 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

Betjening og optimering af vores produktionsanlæg

Som operatør bliver dit primære ansvar at betjene vores filtreringsanlæg. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering. Du sikrer en optimal drift, der lever op til vores høje krav til kvalitet og effektivitet. Vi arbejder i holdskift, og du kan se frem til en attraktiv arbejdsplan med 14 vagter á 12 timer over en 5-ugers turnusperiode. 

Arbejdsomhed og gode samarbejdsevner

Du har en uddannelse som mejerist, procesteknolog, mejeritekniker eller har en anden baggrund, der har givet dig kendskab til mejeribrug. Du har et godt overblik og kan overskue mange og komplekse processer uden at miste følingen med detaljerner. Du har fokus på kvalitet og forbedringer samt evner at følge arbejdsbeskrivelserne til punkt og prikke, så vi sikrer en høj standard, suveræn sikkerhed og hygiejneforhold i særklasse. 

Det er en fordel, hvis du har flair for IT og behersker engelsk. Desuden er det vigtigt, at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Har du erfaring med filtrering er det en fordel Det er dog ikke et krav, hvis blot du har viljen og lysten til at lære nyt.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. april. Mærk din ansøgning ”Operatør” og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk eller til Rasmus Hagen Frederiksen RAHAF@arlafoods.com.

Denmark