Operator Receiving & Processing - Nijkerk, Gelderland

Wil jij een essentiële rol vervullen in ons productieproces, en zo bijdragen aan ons succes? Kom dan bij ons werken als

Allround Operator Receiving & Processing
In deze belangrijke functie ben je verantwoordelijk voor het bereiden van onze zuivelproducten. Het is jouw taak om de producten conform onze strenge, vastgestelde kwaliteitseisen te leveren aan onze diverse, interne afdelingen. Je maakt samen met je collega’s een dagplanning om tijdig te kunnen leveren. Je bereidt de producten voor door deze af te wegen en te storten (deels gemechaniseerd) met behulp van moderne apparatuur die jij bedient. Heel belangrijk: je monitort en registreert de voortgang, je signaleert knelpunten en stuurt bij waar nodig. Je komt proactief met verbetervoorstellen en werkt mee in verbeterprojecten. De processen zijn vergaand geautomatiseerd. Het is dus erg belangrijk dat je interesse hebt in geautomatiseerde processen en dat je kunt overzien waartoe ze dienen, wat er gebeurt als bepaalde schakels haperen en kunt ingrijpen bij storingen.

Je profiel
Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op het gebied van levensmiddelentechnologie. Je hebt affiniteit met technische en geautomatiseerde processen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat (proces)problemen op te lossen. Je bent accuraat en werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband. Je denkt en plant vooruit (48 uur), beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent proactief en flexibel. Het is verder belangrijk om te weten dat de functie wordt uitgeoefend in ploegendienst (inclusief weekenden en feestdagen).

Zoals gezegd; jij bent in deze job erg belangrijk voor onze productie, producten en uiteindelijk: voor de klant. Daarom zal een niveau- en competentietest deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Interesse? Reageer dan voor 31 mei aanstaande. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels op 06-50506603.

Solliciteer via deze link

Netherlands