Natsmed - tekniker - Christiansfeld Mejericenter

Har du indsigt i teknisk fejlfinding, og vil du bruge dine talenter inden for vedligehold? Så er du måske en af vores nye medarbejder på Christiansfeld Mejericenter.  

Her er du med til at optimere produktionen ved at holde alle tandhjulene i gang. På den måde bliver vi hele tiden endnu bedre, end vi er i dag,” fortæller vedligeholdschef Martin Skødt. 

Om jobbet 

På Arla Christiansfeld Mejericenter bliver du en del af vedligeholdsteamet, hvor du dagligt bliver teknisk udfordret gennem fejlsøgning og udbedring af mekaniske fejl. Her får du indsigt i mange forskellige maskiner, og oplæring kommer du bl.a. til at: 

  • Fejlfinde og vedligeholde på tekniske installationer
  • udføre fejlfinding på proces- og pakkeriudstyr og lave mekanisk fejlfinding, samt reparation
  • varetage daglig vedligehold af maskinparken samt løse ad hoc-opgaver

Vi søger én medarbejder: en der har en teknisk baggrund. Du bliver en fast del af et stærkt hold, hvor du vil indgå på fast natarbejde.

Hvem er du? 

Du er uddannet smed, mekaniker, automatikfagtekniker eller tilsvarende, og du har en naturlig sans for fejlfinding og kvalitet. Derudover har du: 

  • Med fordel erfaring med fødevareproduktion
  • Med fordel erfaring med procesudstyr
  • Viljen og evnerne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og løse dine opgaver korrekt og sikkert. 

Hvad tilbyder vi? 

Hos os får du højtkvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer. Du indgår i et team af gode, loyale kolleger, som alle arbejder hårdt på at løse afvekslende opgaver og dermed holde mejericentret kørende i døgndrift. Så vil du være med til at lave verdens bedste konsumprodukter? 

Ansøgning og kontakt 
Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så bedes du sende din korte ansøgning og CV på nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Martin Skødt på tlf. 7356 2447.  

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNI

Denmark