Mekaniker - Svenstrup

Som mekaniker hos Arla i Svenstrup tilrettelægger du selv din dag, og du styrer dine opgaver sammen med 2 erfarne kolleger.

Vi tilbyder gode og stabile forhold samt et arbejde, der hele tiden byder på nye udfordringer og muligheder for at lære nyt. Vi ser frem til at byde dig indenfor i et værksted, hvor der altid sker noget.

Service og vedligehold på nye vogne

Du bliver nummer 3 i et mekanikerteam, der servicerer og vedligeholder ca. 20 moderne vogne til mælkeindsamling og mellemtransporter i Nordjylland. Bilerne kører 24/7, så du skal være med til at prioritere opgaverne, så vi kan holde vognparken kørende hele tiden. Flåden består derfor også af nogle reserveenheder, der ofte indsættes i driften ved service og reparationer.

Dine faste opgaver er:

  • prioritering af reparationer indgivet af chaufførerne
  • fejlsøgning og reparation på alt fra bremser, styresystemer, hydraulik, dæk og meget andet
  • reparation af mælkemålersystemet og dataopsamlingssystemet
  • reparation og fejlsøgning på trailers
  • klargøring til syn.

Arbejdstiden er typisk 7.00-15.30, og derudover deler I en 24 timers vagt, hvor man kører ud til vogne med nedbrud. Gennemsnitligt er der ca. 1 kald om ugen.

Dine kvalifikationer

  • Du har erfaring som lastvognsmekaniker, landbrugsmekaniker, automekaniker, landbrugsmaskinsmed eller lignende.
  • Du har kørekort i kategori CE.

Som person er du mødestabil og trives med at arbejde selvstændigt med dine opgaver. Samtidig skal du have lyst til at indgå i teamet og give den en skalle sammen med de andre og hjælpe til, når de mangler en ekstra hånd.

Lyder det som noget for dig?

Lyder denne stilling som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende. Mærk din ansøgning ”Mekaniker” og send den til fleet manager Kim Rudolph via email KIM.RUDOLPH@ARLAFOODS.COM.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt da Kim Rudolph via email KIM.RUDOLPH@ARLAFOODS.COM eller telefon 7383 5335.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Denmark