Mejerist/Industrioperatør til Pakkeri, Kruså Mejeri

Kruså Mejeri er et moderne højteknologisk mejeri som producerer 29.000 T hvidost om året og vi er 200 ansatte. Vi har sikkerhed, sundhed og miljø i fokus og prøver hele tiden at optimerer på disse områder. 

Til vores pakkeri søger vi industrioperatør /produktionsteknolog/mejerist /pakkeoperatør, som vil være en vigtig del af en LEAN kultur, hvor medarbejderne tager ejerskab for sikkerhed og egne opgaver.

Som medarbejder i pakkeriet skal du betjene vores højteknologiske pakkeudstyr. Du skal være indstillet på at arbejde på 12 timers vagter på skiftevis dag og nat hold også weekend, efter en arbejdes plan.

Du tager ansvar og har fokus på kvaliteten.

Du indgår i et selvstyrende team, hvor det at tage ansvar og være drivkraft er en vigtig del af jobbet. Som operatør er du ansvarlig for at produktkvaliteten er i orden. Det er også dit ansvar, at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes.

Teknisk forståelse og godt overblik. 

Du har teknisk forståelse og gerne et truckcertifikat samt gode danskkundskaber.
Du er vant til at arbejde med edb. Som person er du loyal, hjælpsom og konstruktiv. Du kan bevare overblikket, også når tingene går stærkt. 

Gode udviklingsmuligheder 

Vi tilbyder et udfordrende job i et aktivt og uhøjtideligt miljø, hvor vinderkulturen er i højsædet. Der vil være gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.
Tiltrædelse hurtigst muligt

Ansøgning og kontakt.

Send din ansøgning til lholm@arlafoods.com og skriv ”operatør” i emnefeltet. Deadline 30. juni 2017. 

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?