Mejerist til skummesal, Hobro Mejeri

Har du lyst til at bidrage til det daglige kvalitetsarbejde på et mejeri, som er førende på LEAN, effektivitet og arbejdsglæde? Så har du nu chancen på Hobro Mejeri. Med en årlig produktion på 120. 000 tons. Alle produkter er af høj kvalitet, og miljø er et vigtigt element i vores arbejde. Derfor er vi også certificeret efter FSSC og  ISO 14001. 

Sikrer optimal drift
Som operatør bliver dine primære opgaver at sikre, at skummesalen levere, produkterne overholder standarderne, og hygiejnen i dit område er i top. Derudover er du med til at sikre en løbende driftsoptimering ved bl.a. at følge op på driftsdata og nøgletal. I det hele taget skal du sikre en optimal drift, der lever op til vores krav til sikkerhed, kvalitet og effektivitet.  Da vi er et lille team vil dine arbejdsopgaver være meget varierende.

Desuden vil din arbejdsdag bestå af opgaver som:

  • Løbende forbedringer af maskinudstyr og processer
  • Procesovervågning
  • Registreringer i bl.a. SAP
  • Udtage prøver til laboratorium
  • Arbejde med sikkerhed og Lean i hverdagen

Kvalitetsbevidst medarbejder med godt humør                                                                                        
Du er Mejerist eller Mejeriteknikker. Du skal have IT-kendskab på brugerniveau og være kvalitetsbevidst, ligesom du kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ. 

Som person er du mødestabil og effektiv. Du kan arbejde selvstændigt med dine opgaver, men har også gode samarbejdsevner og en positiv attitude. Du er nysgerrig og ikke bange for at prøve nyt. Du bevarer overblikket, selv når vi har rigtig travlt, og du er altid klar til at hjælpe dine kollegaer, når de mangler en ekstra hånd.

Vores produktion er bemandet ugens 7 dage og derfor må du påregne skiftende arbejdstider

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er søndag den 30 juli.  Mærk din ansøgning ”skummesal” og send den til Arla Foods Amba, Hobro Mejeri Att.: Claus Nielsen Skivevej 39-41,9500 Hobro eller CLNIE@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe på tlf. 96577155. Vi vurderer løbende de indkomne ansøgninger.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?