Mejerist til Skummesal, Branderup Mejeri

Har du lysten til at arbejde inden for mejeridrift i en moderne og højteknologisk virksomhed? Så er stillingen som mejerist i vores skummesal/indvejning på Branderup mejeri lige noget for dig. Vi indvejer pt. ca. 800 tons mælk i døgnet. Vi producerer ca. 30.000 tons førsteklasses mozzarella om året, som går til vores kunder i det meste af Europa og også enkelte lande udenfor Europa. Mejeriet beskæftiger ca. 80 medarbejdere.

Du sørger for, at vi kan levere kvalitetsprodukter

På Branderup Mejeri arbejder vi målrettet mod at standardisere og optimere vores processer for at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. I samarbejde med resten af gruppen på 8 mand sikrer du, at skummesalen kører optimalt, så driften forløber planmæssigt og uden stop. Vi kører 24/7 med 12 timers dagvagt/nattevagt, hvilket betyder skiftende arbejdstider.

Selvstænding mejerifaglig profil med overblik

Du er uddannet mejerist, mejeritekniker eller procesteknolog og har erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Du trives med at arbejde selvstændigt i en stilling, hvor du får ansvar og mulighed for selv at påvirke din dagligdag. Du indgår i et team af gode loyale kolleger, som alle arbejder hårdt på at løse de afvekslende opgaver i skummesalen. Du skal  kunne samarbejde og bidrage aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i gruppen.  Samtidig skal du udvise en sikker adfærd, hvilket er en vigtig faktor for vores profil. Du er mødestabil,  ansvarsbevidst, tager initiativ til at finde de rigtige løsninger og sætter en ære i, at tingende kører optimalt, hvilket betyder at du tager hånd om alle opgaver – store som små. Du følger også op på arbejdsprocesser og procedurer for at sikre, at vi har fuldkommen styr på kvaliteten. Det er afgørende for mejeriet, at vi bevarer vores høje standard for sikkerhed , hygiejne og kvalitet.

Mejerist med kendskab til ISO/HACCP, SAP og LEAN

Du kommer til at arbejde indgående med Lean-principperne i forhold til optimering af driften, så vi arbejder så effektivt og hensigtsmæssigt som muligt.

Du har flair for IT og kendskab til ISO/ HACCP og SAP. Du kan se sammenhængen i processen hele vejen igennem og hvis du også har erfaring med LEAN, vil det være en fordel.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 24. Oktober 2017  Mærk din ansøgning ”MEJERIST” og send den til BOER@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Teamleder Produktion, Bo Erichs på tlf: 73675808.  

Denmark