Mejerist til osteriet, Mejeri - Branderup

Har du lysten til at arbejde inden for mejeridrift i en moderne og højteknologisk virksomhed, så har du chancen nu på Branderup Mejeri. På mejeriet er vi 85 medarbejdere, der producerer Mozzarella ost. Vi producerer 32.000 tons årligt pt.

Du sørger for, at vi kan levere kvalitetsprodukter

På Branderup Mejeri arbejder vi målrettet mod at standardisere og optimere vores  processer for at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Sammen med resten af teamet, sikrer du, at anlægget kører optimalt, så driften forløber planmæssigt og uden stop. Vi kører 24/7 med skiftende arbejdstider.

Selvstændig mejerifaglig profil med overblik

Du er uddannet mejerist, mejeritekniker,  procesteknolog og har erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Du trives med at arbejde med hele processen fra start til slut.

Der er tale om en stilling, hvor du får ansvar og mulighed for selv at påvirke din dagligdag sammen med dit team. Du skal  kunne samarbejde og bidrage aktivt til at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i teamet. Samtidig skal du udvise en sikker adfærd, hvilket er en vigtig faktor for vores profil.

Som person er du ansvarsbevidst, initiativrig, mødestabil og brænder for dit arbejde, hvilket betyder, at du tager hånd om alle opgaver – store som små. Du ser udviklingsmuligheder, hvor andre ser begrænsninger.

Du har flair for IT og kendskab til ISO/HACCP og SAP. Du kan se sammenhængen i processen hele vejen igennem, og hvis du også har erfaring med Lean vil det være en fordel.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 27. september 2018. Vi indkalder løbende til samtale. Mærk din ansøgning ”Mejerist” og send den til Boer@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, ring da til Teamleder Bo Erichs på tlf. 73675808.

Denmark