Mejerist til Nr. Vium Mejeri - Videbaek

På Nr. Vium Mejeri nær Videbæk går det stærkt, og vi har travlt med den årlige produktion af ca. 44.000 tons ost, som sælges til markeder verden over. Som mejerist på Nr. Vium Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 350 gode og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig, og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7.

Vil du levere ost i verdensklasse?
Dit primære arbejdsområde vil være i vores osteri 3, hvor du beskæftiger dig med processerne ved ostetankene, tapning, processtyring og saltning af oste. Du får en afvekslende hverdag, hvor du er med til at sikre kvaliteten af produkterne, og du løser diverse opgaver på tværs af afdelingerne.

Du kommer til at indgå i en vagtplan, hvor du primært vil arbejde på nathold med 10,57 timers vagter samt hver anden weekend. Glæd dig til en stilling med ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag.

Arbejdsmiljøet er noget vi prioriterer meget højt, hvilket gør du skal være en del af det proaktive arbejde i forhold til egen og kollegaers adfærd, arbejdspladsens opbygning, procedure for arbejdsprocesserne, så vi undgår ulykker.

Lean er desuden en stor del af vores hverdag hvilket også bliver vægtet højt, så et kendskab til 5S og forståelsen for optimering af processer og anlæg, vil kun være en fordel.

Kvalitetsbevidst medarbejder med godt humør
Du er helst uddannet mejerist, mejeritekniker, procesteknolog eller har du maskinmæssig baggrund er du også velkommen til at søge. Du må gerne have erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Du er fortrolig med IT, har gode kommunikationsevner og kan formulere dig klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt.

Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til en god arbejdsplads. Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads. Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde, og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser. Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 22.November 2019. Send via. Dette link. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder, Karsten Larsen på tlf. +45 9131 5623 i tidsrummet 14.00-21.00.

 

Ansøg venligst via dette LINK

 

#LI-DNI

Denmark