Mejerist til blanderiet på Esbjerg Mejeri - Esbjerg

Vil du være med til at producere produkter som Matilde® Kakaomælk og Arla Karolines Køkken®, samt en lang række produkter til det meste af verdenen. Så er du måske vores nye kollega til vores team af 15 højt motiverede kolleger i Blanderiet.

Selvstændigt ansvar for opgaver i afdelingen

Du kommer til at arbejde i mejeriets blanderi. Her bliver alle produkterne blandet, inden de skal til den videre færdigbehandling. Her skal du være med til at løse en række opgaver, som gør, at vi forarbejder produkterne i den rigtige kvalitet og i henhold til tidsplanen. Du får selvstændigt ansvar for udvalgte opgaver, og vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige oplæring i at betjene vores udstyr og processer.

Mejerist eller lignende med lyst til at arbejde med Lean

Det vil være et krav, at du har erfaring som mejerist, procesteknolog eller levnedsmiddeltekniker. Det er ligeledes en fordel, hvis du er vant til at arbejde med SAP og optimeringer af processer.

Som person kender dine kolleger dig som en person med holdånd, der kan lide at arbejde tæt sammen med andre. Du er klar til at tage lederskab, når det er nødvendigt for at skabe et godt resultat. Samtidig er dine tekniske og analytiske evner gode, og du har bevist, at du kan planlægge og udføre mange sideløbende opgaver til tiden.

Du vil skulle deltage i at præge udviklingen i afdelingen, hvilket betyder at der samtidig med at der køres produktion vil være deltagelse i projektgrupper. Du skal kunne samarbejde og bidrage aktivt med at pleje og udvikle det gode arbejdsklima i teamet. Da du bliver en del af et foranderligt miljø, skal du være robust og kunne holde hovedet koldt, selv når du har allermest travlt. Din sans for god sikkerhed, hygiejne, kvalitet og orden er i top, og du er fortrolig med IT på brugerniveau.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning senest den 15. oktober 2019. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ansøg venligst via dette link

#LI-DNI

Denmark