Mejerist, Osteri 3, Nr. Vium mejeri

På Nr. Vium Mejeri nær Videbæk går det stærkt og vi har travlt med den årlige produktion af ca. 48.000 tons ost, som sælges til markeder verden over. Som mejerist på Nr. Vium Mejeri ved Videbæk kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 350 gode og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7.

Vil du levere ost i verdensklasse?
Dit primære arbejdsområde vil være i vores osteri 3, hvor du beskæftiger dig med tapning, processtyring og saltning af oste. Du er også med til at sikre kvaliteten af produkterne og  du løser diverse opgaver på tværs af afdelingerne. Du har din gang i flere af mejeriets afdelinger og får en afvekslende hverdag.

Du kommer til at indgå i en vagtplan, hvor vi arbejder dag- og nattevagter på 10,57 timers og 12,33 timers vagter samt hver anden weekend. Glæd dig til en selvstændig stilling med ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag.

Kvalitetsbevidst medarbejder med godt humør
Du er helst uddannet mejerist, mejeritekniker, procesteknolog eller lignende og har erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Du er fortrolig med IT på brugerniveau. Du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt.

Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø. Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads. Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser. Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 14. august. Mærk din ansøgning ”Mejerist, Osteri 3” og send den til jobnrvium@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Jens Christian Nymann på tlf. +45 9131 4877 mellem kl 8-16.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?