Mejerist - Nr. Vium

Kunne du tænke dig at arbejde med moderne maskiner, den nyeste teknologi og de bedste kolleger? Så bliv en del af Nr. Vium Mejeri, der årligt producerer ca. 44.000 tons ost til hele verden.

I Arla Foods kan du mærke, du bliver en del af noget større. På Nr. Vium Mejeri får du 350 gode og glade kolleger og en arbejdssikkerhed i særklasse. Din dagligdag bliver afvekslende, og du får lov at komme i dybden med både syrningsteknologi, saltning og tapning.

Om jobbet

Du bliver en del af vores produktion i osteri 3, hvor du primært vil være tilknyttet dagholdet. Her er vi 16 gode kolleger, der sørger for sikker, omhyggelig og effektiv produktion af havartiost af høj kvalitet. På skift kommer du til at stå for tapning, syrning og saltning af osten. På tværs af mejeriet samarbejder du tæt med dine kolleger om at sikre kvaliteten af produkterne.

I løbet af en arbejdsdag vil du:

  • passe driften og overvåge processer og anlæg
  • foretage prøveudtagning, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
  • tage del i vores lean-agenda og være på konstant udkig efter mulige optimeringer af processer
  • hjælpe med at opretholde den høje sikkerhed på mejeriet
  • sikre, at rengøringen er i top, og at vi hele tiden opfylder Arla Foods’ høje standarder.

Du kommer til at arbejde 7 vagter af 10,57 timers varighed fordelt på 14 dage, hvoraf man arbejder hver anden weekend.

Hvem er du?

Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til en god arbejdsplads. Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads. Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde, og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser. Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats.

  • Du er helst uddannet mejerist, mejeritekniker eller procesteknolog eller har en anden relevant baggrund.
  • Det er en fordel, hvis du allerede har maskinmæssig flair og forståelse.
  • Du er fortrolig med IT på et basalt niveau, da alt på mejeriet er PLC-styret.
  • Du er god til at kommunikere klart og tydeligt med dine kolleger på tværs af mejeriet – både når der skal formidles information skriftligt og mundtligt.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til lean, da det er en stor del af vores hverdag og bliver vægtet højt.

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et stort mejeri i rivende udvikling, hvor stillingen byder på både ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er noget, vi prioriterer meget højt, og derfor vil du komme til at være en del af det proaktive arbejde i forhold til egen og kollegers adfærd, arbejdspladsens opbygning og procedurer for arbejdsprocesserne.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil være med til at producere ost i topklasse på et spændende mejeri, så grib denne enestående mulighed. Ansøg inden den 21. oktober 2018.
Mærk din ansøgning ’Mejerist’ og  send den til JobNrVium@arlafoods.com

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Tine Vieland Jensen på tlf. +45 9131 4964 i tidsrummet 10.00-17.00.

#LI-DNI

Denmark