Mejerist, Nr. Vium Mejeri – Videbæk

Drømmer du om at arbejde i et af verdens største mejerier, hvor du har gode muligheder for at udvikle dine kompetencer? Så er du måske vores nye mejerist på Nr. Vium Mejeri.

På Nr. Vium Mejeri går det stærkt, og vi har travlt med den årlige produktion af ca. 48.000 tons ost, som sælges til markeder verden over. Som mejerist på Nr. Vium Mejeri kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 350 gode og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig, og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7.

Om jobbet

Dit primære arbejdsområde vil være i vores osteri 1, hvor du beskæftiger dig med tapning, processtyring og saltning af oste. Du er også med til at sikre kvaliteten af produkterne, og du løser diverse opgaver på tværs af afdelingen.

  • Du kommer til at indgå i en vagtplan, hvor vi arbejder dag- og nattevagter på 10,57 timers vagter samt hver anden weekend
  • Glæd dig til en stilling med ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag

Hvem er du?

Du er helst uddannet mejerist, mejeritekniker, procesteknolog eller lignende og har gerne erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Dette er dog ikke en betingelse.

  • Du er fortrolig med IT, har gode kommunikationsevner og kan formulere dig klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt
  • Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til en god arbejdsplads
  • Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads.
  • Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde, og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser
  • Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats

Hvad tilbyder vi?

Arbejdsmiljøet er noget, vi prioriterer meget højt, hvilket gør, at du skal være en del af det proaktive arbejde i forhold til egen og kollegaers adfærd, arbejdspladsens opbygning, procedure for arbejdsprocesserne, så vi undgår ulykker.

I Arla værner vi om din personlige og faglige udvikling, og derfor sætter vi din karriere højt. Ligeledes har vi en positiv samarbejdskultur, som sikrer, at du kan udfolde dit potentiale.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. august. Mærk din ansøgning ”Mejerist, Osteri 1” og send den til jobnrvium@arlafoods.com. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte teamleder, Jørgen Peter Hansen på tlf.: 96945610 mellem kl. 07-16.00 på hverdage.

Denmark