Mejerist - Holstebro

Drømmer du om et job, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt, og hvor du i samarbejde med dine kolleger bidrager til, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag? Så har du muligheden som mejerist i Blanderi og Centrifuge på Holstebro Mejeri.

Mejeriets mere end 400 medarbejdere er meget engagerede og har stort fokus på arbejdsmiljø. Vi deltager alle aktivt i at sikre vores faglige og personlige udvikling via nye opgaver, oplæring, kurser, ansvar og deltagelse i projekter mv.

Om jobbet

Vi producerer i denne afdeling Centrifuge ost samt tilsætninger til flødeost fremstillet på UF.

  • Stillingen kræver teknisk forståelse, da vi hver dag skal sikre, at maskinerne kører optimalt for, at vi kan leve op til vores høje krav
  • Din hverdag kommer typisk til at bestå af at forberede koncentrat blandinger, hvilket kan indebære manuelt arbejde og fysisk aktivitet.
  • Du har fokus på løbende forbedringer, spild og hygiejne for at sikre opretholdelse af den gode kvalitet

Vi har 1 ledig stilling i afdelingen ”Mixing & CF”. Der arbejdes ”12 timers vagter” med skift klokken  06 og 18, fordelt med 13 vagter over 4 uger.

Denne stilling kan primært indeholde nattevagter.

Arbejdstiden afregnes i henhold til Mejeribranchens Fællesoverenskomst, bilag VI.

Hvem er du?

  • Du er uddannet mejerist
  • Du har gode IT-kompetencer og kendskab til SAP og Lean
  • Derudover er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og er fleksibel i din hverdag, samt arbejder på tværs af hele mejeriet for at skabe den bedste arbejdsplads.
  • Du kommer på arbejde hver dag med godt humør, er forandringsparat, udviklingsorienteret og kan se muligheder i stedet for begrænsninger

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingerne i ”Mixing & CF”, er du velkommen til at henvende dig til teamleder Louise Brøgger Obsen på tlf.: 9131 3001 eller  loob@arlafoods.com

Please apply via this link. 

#LI-DNI

Denmark