Mejerist, Holstebro Flødeost

 Vil du være en del af et moderne mejeri, hvor der årligt produceres ca. 75.000 ton flødeost? Så får du nu chancen. Som mejerist på Holstebro Flødeost kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt ca. 230 gode og glade kolleger. Mejeriet sover aldrig, og vi får brug for dit indgående kendskab til osteproduktion for at holde dampen oppe 24/7.

Vil du levere ost i verdensklasse?

Du bliver en del af et 23 mand stort team, der sammen varetager produktionen af flødeost. Dit primære arbejdsområde vil være i vores mejeri og blanderi, hvor du beskæftiger dig med:

  • processtyring
  • fremstilling af basisoste
  • fremstilling af tilsætningsblandinger
  • kvalitetssikring af produkterne

Du løser diverse opgaver på tværs af afdelingerne og du kan med din daglige gang i flere af mejeriets afdelinger få en afvekslende hverdag.

Kvalitetsbevidst medarbejder med godt humør

Du er uddannet mejerist og har erfaring fra mejeri- og/eller fødevareproduktion. Du er fortrolig med IT. Du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig klart og tydeligt både skriftligt og mundtligt.

Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til at skabe et godt arbejdsmiljø. Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads. Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde, og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser. Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 4. juni. Mærk din ansøgning ”Mejerist” og send den til lrhed@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder Lars Hede på telefon 7228 3028 mellem kl. 9 og 14. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?