Mejerist - Høgelund Mejeri

Kunne du tænke dig at arbejde med moderne maskiner, den nyeste teknologi og de bedste kolleger? Så bliv en del af Høgelund Mejeri, der årligt producerer ca. 8.000 tons Danablu blåskimmelost til hele verden.

I Arla Foods kan du mærke, du bliver en del af noget større. På Høgelund Mejeri får du over 100 gode og glade kolleger og en arbejdssikkerhed i særklasse.

Din dagligdag bliver afvekslende, og du får lov at komme i dybden med både syrningsteknologi, produktionsflow.

Om jobbet

På Høgelund Mejeri arbejder vi målrettet mod at standardisere og optimere vores processer for at kunne levere kvalitetsprodukter til vores kunder. Sammen med resten af teamet, sikrer du, at anlægget kører optimalt, så driften forløber planmæssigt og uden stop.

Du bliver en del af vores produktion i osteriet, hvor du vil være en del af et godt team der arbejder i 3 holdskift, fordelt over ugens 7 dage. I osteriet vil du i løbet af en arbejdsdag:

 • passe driften og overvåge processer og anlæg
 • foretage prøveudtagning, registrere og analysere målinger og korrigere i forhold til resultater
 • tage del i vores lean-agenda og være på konstant udkig efter mulige optimeringer af processer
 • hjælpe med at opretholde den høje sikkerhed på mejeriet
 • sikre, at rengøringen er i top, og at vi hele tiden opfylder Arla Foods’ høje standarder.
 • Truck kørsel

 På tværs af mejeriet samarbejder du tæt med dine kolleger om at sikre kvaliteten af produkterne.

 Hvem er du?

Som kollega er du en positiv holdspiller, der gerne vil bidrage til en god arbejdsplads. Du udviser omtanke og prioriterer en sikker og sund arbejdsplads. Du løser opgaverne på en omhyggelig og kvalitetsbevidst måde, og du har en fleksibel indstilling til opgaver og omgivelser. Derudover udviser du initiativ, når du kan se, at der er behov for en ekstra indsats.

 • Du er helst uddannet mejerist, mejeritekniker eller procesteknolog eller har en anden relevant baggrund.
 • Det er en fordel, hvis du allerede har maskinmæssig flair og forståelse.
 • Du er fortrolig med IT på et basalt niveau, da alt på mejeriet er PLC-styret.
 • Du er god til at kommunikere klart og tydeligt med dine kolleger på tværs af mejeriet – både når der skal formidles information skriftligt og mundtligt.
 • Det er en fordel, hvis du har kendskab til lean, da det er en stor del af vores hverdag og bliver vægtet højt. 

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af et mejeri i rivende udvikling, hvor stillingen byder på både ansvar og mulighed for at påvirke din egen arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er noget, vi prioriterer meget højt, og derfor vil du komme til at være en del af det proaktive arbejde i forhold til egen og kollegers adfærd, arbejdspladsens opbygning og procedurer for arbejdsprocesserne. Gode muligheder for personlig fagliglig udvikling.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil være med til at producere blåskimmelost i topklasse på et spændende mejeri, så grib denne enestående mulighed.

Mærk din ansøgning ’Mejerist’ og  send den til teamleder Marc Schmidt på Marc.Schmidt@ARLAFOODS.COM.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tine Vieland Jensen på tlf. +45 7354 5225 i tidsrummet 10.00-16.00.

Ansøg venligst via dette link.

#LI-DNI

Denmark