Mejerist - Høgelund

Vil du arbejde med fødevarehygiejne og processtyring i et godt arbejdsmiljø med et stærkt fællesskab og en uformel omgangstone?

”Her træder du ind i en ansvarsfuld rolle i et mejeri med stort fokus på innovation, udvikling og optimering af processer, som du er med til at understøtte,” fortæller teamleder Jacob Kristensen, som du refererer til.

Om jobbet

På vores moderne produktionssted nær Vojens fremstiller omkring 130 medarbejdere hvert år ca. 8000 tons Castello®-blåskimmeloste. Sammen med dine 14 kolleger i teamet kommer du til at løse en række opgaver, fra mælken kommer ind på mejeriet, til osten er færdigsyrnet, saltet, prikket og vasket.

Du vil bl.a. arbejde med:

  • procesovervågning og optimering af osteproduktionens forskellige faser
  • prøveudtagning og kvalitetssikring for at opretholde høje hygiejne- og rengøringsstandarder.

Stillingen er et skifteholdsjob, som både involverer nat- og weekendarbejde. I hverdagene består skiftene af 8 timers vagter enten kl. 06-14, 14-22 eller 22-06, mens weekendskiftene består af 12 timers vagter enten kl. 18-06 eller 06-18 i enten starten eller slutningen af weekenden.

Hvem er du?

Du er uddannet mejerist, mejeritekniker eller procesteknolog med speciale i mejeridrift, og med dine stærke samarbejdsevner er du klar til at bidrage til det gode fællesskab. Derudover ser vi gerne, at du:

  • har erfaring med processtyring og hygiejne
  • er ansvarsbevidst og har stor forståelse for fødevaresikkerhed, ISO og HACCP
  • har flair for IT
  • med fordel har erfaring med lean.

Hvad tilbyder vi?

Her bliver du en del af en effektiv og fuldt automatiseret produktionsfacilitet, hvor vi løber stærkt for at imødekomme den positive vækst, mange af vores produkter er i – men vi bidrager alle aktivt til det gode arbejdsmiljø, hvor vi altid hjælper hinanden, hvor vi kan.

Her bliver du ikke bare en del af et stærkt samarbejde. Har du interessen og det helt rette gåpåmod, vil der være udviklingsmuligheder i form af kurser og deltagelse i projekter, ligesom du har mulighed for at blive vores nye supermejerist og deltage i vores mange udvalg,” fortæller Jacob.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jacob Kristensen på tlf. 9131 5235. Ansøgningsfristen er den 16. november 2018, og vi afholder samtaler løbende. Mærk din ansøgning ”Mejerist”, og send den til jckrs@arlafoods.com.

 

Denmark