Mejerielev på Danmark Protein

Bliv mejeritrainee på Danmark Protein
Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.
Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Fra trainee til mejerist på godt 3 år
Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier.

I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden. Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet. Samtidig får du får et godt indblik i topmoderne mejeridrift og produktionsprocesser og bliver en del af en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen.

Den teoretiske del af uddannelsen består af 55 ugers skoleophold på Kold College, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet. Du lærer bl.a. om produktionsudstyr, produktkvalitet, logistik, miljøstyring, hygiejne, mikrobiologi, fysik og kemi. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

En uddannelse der åbner døre
Mejeristuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt, og derfor er mulighederne for en karriere i udlandet også til stede.

Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse.

Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddel-ingeniør eller mejeriingeniør.  

Om Danmark Protein
På Danmark Protein vil du som mejeritrainee stifte bekendtskab med mange forskellige processer som filtrering, råvarehåndtering, inddampning, ionbytning samt flere forskellige tørringsprincipper. Du vil arbejde i 12 timers vagter, hvor du har 14 vagter fordelt på 5 uger.

Vi er i gennemsnit 15 mejeritrainees på Danmark Protein, hvor der er 5, der afslutter, og 5 nye der starter hvert år.

Dine primære opgaver vil være overvågning af procesudstyr, prøveudtagning, analyser, arbejde med LEAN værktøjer og meget mere.

Du vil som elev blive tilknyttet et fast hold og vil skifte mellem afdelingerne for at tillære dig en så bred viden som muligt.

Vores forventninger til dig
For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de natur-videnskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer også, at du er ansvars-bevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer.  

Ansøg allerede nu
Du kan sende din ansøgning til os hele året. Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi ansætter på Danmark Protein 5 mejeritrainees i løbet af et år. Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Torben Vestergaard Mac Brayne på 91 31 81 50 eller torben.vestergaard.soerensen@arlafoods.com.

Ansøg venligst via dette LINK

Denmark