Mejerielev på Bislev Mejeri

Bliv mejeritrainee på Bislev Mejeri  
Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi?
Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.
Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Fra trainee til mejerist på godt 3 år
Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier.

I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden. Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet. Samtidig får du får et godt indblik i topmoderne mejeridrift og produktionsprocesser og bliver en del af en strømlinet produktion, hvor lean og optimeringsprojekter er en del af hverdagen.
Den teoretiske del af uddannelsen består af 55 ugers skoleophold på Kold College, hvor du får venskaber, oplevelser og læring for livet. Du lærer bl.a. om produktionsudstyr, produktkvalitet, logistik, miljøstyring, hygiejne, mikrobiologi, fysik og kemi. Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve.

En uddannelse der åbner døre
Mejeristuddannelsen giver gode jobmuligheder både i og uden for mejeriindustrien. Danske mejerister ligger klart i top inden for deres felt, og derfor er mulighederne for en karriere i udlandet også til stede.
Klarer du dig godt under din uddannelse, vil der også være gode muligheder for videre ansættelse hos Arla. Her vil vi naturligvis støtte op om din videre faglige udvikling og dygtiggørelse.
Du kan også vælge at videreuddanne dig som f.eks. procesteknolog, levnedsmiddel-ingeniør eller mejeriingeniør. 

Om Bislev Mejeri
Bislev mejeri ligger nær Nibe, 20 km sydvest for Aalborg. Mejeriet kører alle døgnets 24 timer – afhængig af ordremængden. Vi har løbende omkring 6 elever i gang af gangen.
På Bislev mejeri indgår eleverne i arbejdsplanen på lige vilkår med de ansatte. Der er både 8 og 12 timers vagter.
På mejeriet producerer vi Hvid ost i dåser og brikker, smelteost i glas og Naifu/Quesco Fresco i Tetra Recart. Vi producerer cirka 60 millioner kilo om året. Alle produkter er produceret på basis af Ultra Filtrering, herefter syrnes, tappes of emballeres de.
Som mejeritrainee kommer du til at deltage i alle processer, og vi lægger vægt på, at du tager initiativ og tager ansvar for egen læring.

Vores forventninger til dig
For at blive en del af holdet, skal du have bestået folkeskolens afgangsprøve og have en naturlig interesse for de natur-videnskabelige fag; særligt matematik, fysik og kemi. Vi forventer også, at du er ansvars-bevidst, en teamplayer og brænder for udfordringer. 

Ansøg allerede nu

Du kan sende din ansøgning til os hele året. Vi behandler ansøgningerne løbende. Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Elevansvarlig Claus Pedersen på clped@arlafoods.com eller telefon 96 71 87 42.

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark