Medarbetare till kyllage, Helgjobb - Stockholm

Nu söker vi nya medarbetare till vårt kyllager på Stockholm mejeri!

Ett antal platser med arbetstid förlagd på lördagar alternativt söndagar. Såväl dag som eftermiddag/ kvällsarbete kan förekomma. Ifall du vill ha ett fysiskt krävande arbete, har ett gott ordnings & siffersinne och vill arbeta med orderplock av varor som ska levereras till butik kan det här vara något för dig. 

Ett fysiskt och självständigt jobb i team

På Stockholm mejeri, som ligger på gångavstånd från pendeltågsstationen i Kallhäll, arbetar ungefär 600 personer. Här producerar vi olika sorters mjölk, filmjölk, grädde och gräddfil.

Jobbet, som är fysiskt krävande, innebär att du kommer att hämta en order i vårt system och sedan plocka rätt varor. Vi använder ett röststyrt orderplocksystem där du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett större team.

Även om vi själva tar ansvar för våra uppdrag har vi ett gemensamt ansvar för att kyllagret varje dag levererar rätt produkter i rätt tid till våra kunder.

Du vill göra ett bra jobb och håller ordning

Eftersom du kommer att arbeta i fyra plusgrader, lyfta, stå och gå mycket i ditt arbete, är det viktigt att du har en god fysik utan problem med händer, armar, fötter, ben eller rygg.

I kyllagret värdesätts ordning & reda högt. Det är därför av stor vikt att du som person är punktlig, noggrann och strävar efter att utföra alla typer av uppgifter med god kvalité.

Har du truckkörkort typ A och B samt erfarenhet av lagerarbete är det meriterande, men inget krav. Vi ser gärna kvinnliga sökande då vi strävar efter jämn könsfördelning.

För att arbeta hos oss ska du:

  • Fyllt 18 år
  • Kunna läsa och tala svenska
  • Ha gott ordningssinne
  • Ha gott siffersinne
  • Ha god fysik
  • Vara tillgänglig dagtid för en veckas utbildning

Ansökan och kontakt

Du är välkommen att skicka din ansökan till jobb.kyllager@arlafoods.com senast 2018-11-18. Urval sker löpande. Märk ansökan med "helgjobb Kallhäll".

Facklig kontaktperson för Livs är Reza Ahmadzadeh, ahmadzadeh.reza@arlafoods.com.

Sweden