Materiaal Planner - Nijkerk | Arla

Materiaal Planner - Nijkerk

Ken je onze merken en producten zoals bijvoorbeeld Arla, Melkunie en Breaker? We maken deze producten allemaal op onze plant in Nijkerk. Duizenden units per uur, bijna 24/7. Wij leveren met trots aan onze klanten in heel Nederland en daarbuiten. Alles begint met rauwe melk, en daar maken we iets moois van!
Arla Foods is een zuivelcoöperatie van Europese melkveehouders. Wij verkopen onze producten aan consumenten over de hele wereld. Met bijna 20.000 medewerkers in 30 landen wereldwijd zijn wij één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld.

Arla Foods B.V. in Nederland is gevestigd in Nijkerk en ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt hoogwaardige dagverse zuivelproducten. Arla Foods heeft een sterke positie in Nederland en richt zich op zowel merk (Arla, Melkunie, Milk & Fruit, Breaker) als private label producten. Er werken ongeveer 350 medewerkers. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. We hebben hoge ambities en om deze waar te maken zijn we op zoek naar versterking van onze Supply Chain organisatie. We zoeken per direct een

Materiaal Planner, Nijkerk

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne goederenstromen en voorraden (halffabricaten, grondstoffen, verpakkingen en ingrediënten) vanaf de leverancier tot aan de verwerking in het eindproduct en/of de aflevering aan de transporteur. Je bent ook verantwoordelijk voor het inrichten, uitvoeren en onderhouden van het MRP-systeem: tactisch en operationeel, stamdata en recepturen (Bill Of Material). Verder is het jouw taak om benodigde artikelen te bestellen. Hierbij houd je rekening met levertijden, houdbaarheid, optimale bestelgroottes en de beschikbare ruimte. Jouw analytisch inzicht stelt je in staat om de optimale bestelgroottes te berekenen en vanuit dit inzicht tot verbetervoorstellen te komen. Je levert korte- en lange termijn forecasts aan (t.b.v. leveranciers) en je behandelt eventuele klachten. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van introducties, re-designs en saneringen van producten, grondstoffen, ingrediënten en verpakkingen.

Je profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in logistieke- of bedrijfskundige richting en inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van voorraadbeheer- en planningssystemen. Je beheerst de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse taal, net als SAP (MR, MRP, BI) is een pré. Je bent gedreven en enthousiast. Je bent gewend om zeer zelfstandig te werken binnen een kleiner team. Je staat stevig in je schoenen, bent analytisch sterk en je leert snel.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team binnen een ondernemende organisatie met een open cultuur en korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie en per direct beschikbaar dan nodigen wij je uit te reageren door je CV en motivatie te sturen. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 september aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels +316-50506603.

Interesse? Solliciteer via deze LINK

Netherlands