Materiaal Planner - Nijkerk

Arla Foods B.V. in Nederland is gevestigd in Nijkerk en ontwikkelt, produceert, vermarkt en verkoopt hoogwaardige dagverse zuivelproducten. Arla Foods heeft een sterke positie in Nederland en richt zich op zowel merk (Arla, Melkunie, Milk & Fruit, Breaker) als private label producten. Er werken ongeveer 350 medewerkers. Onze organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. We hebben hoge ambities en om deze waar te maken zijn we op zoek naar versterking van onze Supply Chain organisatie. We zoeken per direct een 

Materiaal Planner, Nijkerk

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de interne goederenstromen en voorraden van de grondstoffen (verpakkingen en ingrediënten) vanaf de leverancier tot aan de verwerking in productie. Je bent ook verantwoordelijk voor het inrichten, en onderhouden van de masterdata in het MRP-systeem. Verder is het jouw taak om de benodigde artikelen te bestellen. Hierbij houd je rekening met levertijden, houdbaarheid, optimale bestelgroottes en de beschikbare ruimte. Jouw analytisch inzicht stelt je in staat om de optimale bestelgroottes te berekenen en vanuit dit inzicht tot verbetervoorstellen te komen. Je levert korte- en lange termijn forecasts aan (t.b.v. leveranciers) en je behandelt eventuele klachten. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van introducties, re-designs en saneringen van de ingrediënten en verpakkingen.

Je profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in logistieke- of bedrijfskundige richting en inmiddels enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van voorraadbeheer- en planningssystemen. Je beheerst de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse taal, net als SAP (MM, MD, BI) is een pré. Je bent gedreven en enthousiast. Je bent gewend om zelfstandig te werken binnen een kleiner team. Je staat stevig in je schoenen, bent analytisch sterk en je leert snel.

Wij bieden

Een uitdagende, veelzijdige, fulltime functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team binnen een ondernemende organisatie met een open cultuur en korte lijnen. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden, zowel nationaal als internationaal.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie in voor 20 januari aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dirkjan Boels +316-50506603.

Solliciteer via deze LINK

#LI-DNI

Netherlands