Master Data Specialist - Nijkerk

Ben je proactief, accuraat en sterk met systemen en processen? Houd je ervan om erg nauwkeurig te werken? Dan hebben we de ideale functie voor jou. We zijn per direct op zoek naar onze nieuwe

 

Master Data Specialist - Nijkerk

In deze rol ben je overall verantwoordelijk voor al onze artikeldata. Dit is een zeer belangrijke rol binnen onze organisatie. Bij product introducties, wijzigingen of saneringen zorg je in samenwerking met Marketing en E-commerce ervoor dat alle product data tijdig en juist in de verschillende interne en externe data management systemen terechtkomt. Bijvoorbeeld in de systemen waar de retailers in Nederland en België gebruik van maken, zoals GS1DAS en Trustbox. Daarbij heb je veel contact een externe partij die de data controleert en certificeert, zodat informatie als productafmetingen, etiketinformatie en packshots goed wordt vastgelegd. Je zorgt niet alleen voor het onderhoud van de data, maar bent ook gedreven om verbeteringen op data management processen en kwaliteit door te voeren. Daarom word je betrokken bij projecten die onze master-data betreffen. Jij zit aan tafel als data-specialist en zorgt ervoor dat master-data op de kaart staat. Je bent in deze rol onderdeel van het Customer Operations Team, waarbinnen je nauw samenwerkt met de Master Data Specialist die verantwoordelijk is voor de Financiële Masterdata en fungeert als elkaars back up tijdens vakanties.

 

Jouw profiel

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie is het van groot belang dat je zeer accuraat werkt, goed bent met systemen en graag procesmatig werkt. Ook is het belangrijk om overzicht te kunnen houden en dat je prioriteiten kunt stellen. Je bent proactief en communicatief vaardig, om in samenwerking met Marketing en E-Commerce te zorgen dat de data tijdig en juist in de systemen komt. Tenslotte ben je in staat om verbeteringen in werkprocessen door te voeren en pak je graag een leidende rol in data management projecten.

 

Solliciteren

Interesse? Solliciteer via deze LINK.

Is deze rol je op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 30 augustus aanstaande. Voor vragen kun je terecht bij Dirkjan Boels. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50506603.

#LI-DNI

Netherlands